Moovy Exclusive: Moovy dækker Berlinale 2021

I år sidder Moovy klar til dækning af Europas nok vigtigste filmfestival – hjemmefra.

Mens Danmark delvist åbner op for corona-restriktionerne i morgen på årets første forårsdag, slås dørene op for Berlinale 2021 digitalt. Der var snak om, at festivalen som normalt skulle afholdes i Centraleuropas kulturhovedstad, men Berlin bliver ikke denne gang centrum for årets store filmiske begivenhed. I hvert fald ikke fysisk – og i en mere skrabet udgave end ellers.

Pressen får fra dag til dag adgang til en række film. Næsten bogstaveligt talt fra morgen til aften, da hvert daglige program er åbent i 24 timer, så det sædvanlige pres for at se så mange film som overhovedet muligt hører sig stadig til.

Dette afholder dog ikke Moovy fra at sidde med fra start, når rækken af nyt og etableret talent i næste uge digitalt folder sig ud over fem dage. Dagligt opdaterer vi fra sofaen, når alt fra hovedkonkurrencefilm til børneprogrammet løbes igennem.

Til trods for det nye digitale format glæder vi os til at præsentere et bredt uddrag af morgendagens mange film. Forhåbentlig ender en håndfuld i de danske biografer fra april, når landet (7-9-13) åbner op for biograferne igen.