Moovy Exclusive: Moovy.dk søger filminteresserede nyhedshajer!

Moovy.dk blev lanceret i 2015 og har siden da været i rivende udvikling. Med næsten 20.000 unikke brugere og 125.000 sidevisninger alene i sidste måned er Moovy således på kort tid blevet en af Danmarks største filmsider.

Vi har i forvejen et dedikeret team af dygtige skribenter, men er altid på udkig efter nye talenter. Hvis du derfor går rundt med en filmskribent eller spirende journalist i maven, så læs videre!

Moovy.dk søger lige nu nyhedsskribenter

Som nyhedsskribent kommer du til at skrive nyheder fra filmens verden til Moovys mange faste brugere. Du har tid og lyst til at levere 4-5 nyheder om ugen, men gerne flere. Da arbejdet foregår hjemmefra, er der ingen krav til geografisk placering. Hvis det lyder som noget for dig, så skriv et par linjer om dig selv til redaktion@moovy.dk

Arbejdet som nyhedsskribent er ulønnet, men du får en masse gode kolleger, erfaring med filmverdenen og mulighed for at skrive på CV'et, at du har skrevet for en af Danmarks største filmsites! Hvis du hen ad vejen skulle være interesseret i andre spændende opgaver på Moovy.dk, kan der også være mulighed for det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Moovy.dk

Moovy.dk blev lanceret i 2015 af en række dedikerede filmfans, der bl.a. tæller tidligere medejere og chefredaktører på sites som Filmz, FilmNet, On-Z og CinemaZone. Moovys Facebook-side har over 2800 fans og et ugentligt reach på op til 55.000.

Kommentarer

Moovy.dk søger filminteresserede nyhedshajer!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen