Moovy Exclusive: Moovy og FORMAT Biograf inviterer til "Star Trek"-festival den 24. september!

Om få uger kan I se tre af "Star Trek"-franchisens fænomenale spillefilm på det store lærred – og i øvrigt vinde en masse fede præmier!

Her på Moovy er vi meget stolte over at være medarrangører af en vaskeægte "Star Trek"-festival den 24. september i FORMAT Biograf, der ligger i Ballerup, Storkøbenhavn.

Den relativt nye biograf forkæler sine gæster med labre luksussæder, knivskarp 4K laser-projektion og omsluttende Dolby Atmos-lyd. Og den 24. september får gæsterne ikke blot kaffe og croissanter til morgenmad, men også muligheden for at vinde flere fede quiz-præmier.

Men hovedattraktionen er naturligvis programmets hele tre spillefilm: "Star Trek: The Motion Picture - Director's Edition", "Star Trek: First Contact" og "Star Trek".

Der er med andre ord tale om tre "Star Trek"-film fra tre forskellige generationer – det oprindelige crew med William Shatner og Co., "The Next Generation"-holdet med bl.a. Patrick Stewart og så også J.J. Abrams' yngre Enterprise-besætning, som vi senest så i "Star Trek Beyond". Vi kommer med andre ord godt rundt om den futuristiske franchises forskellige æraer.

Og så er det vel at mærke den første (og formentlig eneste) gang, at danske biografgængere får mulighed for at se den nyrestaurerede Director's Edition-udgave af Robert Wises "Star Trek: The Motion Picture" i biffen.

Moovy tropper naturligvis også op i Ballerup den 24. september, og I kan læse mere om eventens program og købe billetter på FORMAT Biografs hjemmeside her.

Vi bygger også op til eventen de kommende uger her på Moovy med en række artikler, videoer og et dybdeborende temaafsnit af Moovy Podcast. Og herunder kan I få en lille audiovisuel forsmag på, hvad I har i vente:

Kommentarer

Moovy og FORMAT Biograf inviterer til "Star Trek"-festival den 24. september!

 • ★★★★1

  Fårk nu a'! Djævleø'ere

  Gasivodo 3-09-22 17:59

 • ★★★★★1

  Fårk nu a'! Djævleø'ere

  Flixbus er forbavsende billigt <3

  The Insider 3-09-22 18:04

 • ★★★★1

  Flixbus er forbavsende billigt <3

  Hvad behager! Sviner du nu os' lige min Toyota Avensis diesel-hakker til :-O 

  (Grrrrrrrrrh...ynkelige fynisser nu i östen)  

  Star Trek: First Contact er i øvrigt den eneste, der holder

  Gasivodo 3-09-22 23:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen