Moovy Exclusive: Moovy søger anmeldere og nyhedsskribenter!

Moovy.dk blev lanceret i 2015 og har siden da været i rivende udvikling. Med 18.000 unikke brugere og 125.000 sidevisninger alene i april er Moovy således på kort tid blevet en af Danmarks største filmsider.

Vi har i forvejen et dedikeret team af dygtige skribenter, men er altid på udkig efter nye talenter. Hvis du derfor går rundt med en filmskribent eller spirende journalist i maven, så læs videre!

Biografanmelder

Som biografanmelder skal du have mulighed for at gå til 2-3 pressevisninger om måneden (men gerne flere) om formiddagen på hverdage i København. Vi har en forventning om, at du vil anmelde alt fra store Hollywood-baskere til mindre titler på tværs af sprogområder – og gerne tager én for holdet, når vi andre ikke kan træde til. Disse er naturligvis gratis, og du får mulighed for at se filmene før alle andre.

Hvis du er interesseret, så send en prøveanmeldelse (maks. 600 ord/3600 tegn) til redaktion@moovy.dk. Tag udgangspunkt i den opbygning, som anmeldelserne på siden allerede har.

Skriv også gerne et par ord om dig selv og din erfaring – samt motivation for at skrive for os.

Serie-anmelder

Som serie-anmelder vil du anmelde de nyeste serier fra de største streaming-tjenester. Du får tilsendt gratis streaming-links og vil derefter anmelde enten de første par afsnit eller en hel sæson. Som serie-anmelder har du tid og lyst til at anmelde 1-2 serier om måneden.

Nyhedsskribent

Som nyhedsskribent kommer du til at skrive nyheder fra filmens verden til Moovys mange brugere og besøgende. Du har tid og lyst til at levere 4-5 nyheder om ugen, men gerne flere. Da arbejdet foregår hjemmefra, er der ingen krav til geografisk placering. Hvis det lyder som noget for dig, så skriv til redaktion@moovy.dk.

Bemærk, at arbejdet som anmelder og nyhedsskribent er ulønnet, men du får en masse gode kolleger og erfaring med filmens verden samt sparring fra erfarne redaktører og mulighed for at skrive på CV'et, at du har skrevet for en af Danmarks største filmsider.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Moovy.dk blev lanceret i 2015 af en række dedikerede filmfans, der bl.a. tæller tidligere medejere og chefredaktører på Filmz, FilmNet og On-Z.

Kommentarer

Moovy søger anmeldere og nyhedsskribenter!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen