Moovy Exclusive: Moovy søger nyhedsskribenter!

Har du lyst til at blive en del af et af Danmarks største filmsites – og går du rundt med en lille filmskribent i maven? Så se her!

Moovy så dagens lys i 2015 og har siden været i rivende udvikling. I 2017 havde vi knap 150.000 unikke brugere og 1,6 mio. sidevisninger.

Vi har i forvejen et dedikeret team af 20+ dygtige skribenter, men er altid på udkig efter nye talenter!

Som nyhedsskribent kommer du til at skrive nyheder fra filmens verden til Moovys mange brugere. Du har tid og lyst til at levere 3-4 kortere nyheder om ugen, men gerne flere. Da arbejdet foregår hjemmefra, er der ingen krav til geografisk placering. Hvis det lyder som noget for dig, så skriv et par linjer om dig selv og din motivation til rasmus@moovy.dk

Arbejdet som nyhedsskribent er ulønnet, men der er visse frynsegoder. Samtidig får du en masse gode Moovy-kolleger, erfaring med filmverdenen og mulighed for at skrive på CV'et, at du har skrevet for en af Danmarks største filmsites. Hvis du hen ad vejen skulle være interesseret i andre spændende opgaver på Moovy, kan der også være mulighed for det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Moovy

Moovy blev lanceret i 2015 af en række filmfans, der bl.a. tæller tidligere medejere og chefredaktører på sites som Filmz, FilmNet, On-Z og CinemaZone.

Statistik fra 2017:

- Moovy TV's videoer er blevet set 452.000 gange på Facebook og YouTube – og er blevet set 1,75 mio. gange i alt.

- Set i forhold til 2016 har Moovy haft 61 % flere sidevisninger og hele 147 % flere brugere.

- I forummet blev der skrevet 28.700 forumindlæg.

Kommentarer

Moovy søger nyhedsskribenter!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen