Moovy Exclusive: Nyt på Moovy: Donér og slip for banner-reklamer

Selvom Moovy først og fremmest drives af frivillige ildsjæle, der lægger meget tid i løbende at kunne levere nyheder, anmeldelser, artikler og eksklusivt Moovy TV-indhold af høj kvalitet, er der alligevel nogle udgifter forbundet med driften, og reklamerne er med til at dække disse.

Slip for reklamer for 150 kroner om året

Vi har dog forståelse for, at nogen kan synes, at web-reklamer kan være forstyrrende for oplevelsen, så derfor tilbyder vi et alternativ: Hvis du donerer mindst 150 kroner, kvitterer vi med at fjerne alle banner-reklamer fra Moovy i et helt år. På den måde har du som bruger mulighed for at støtte sitet økonomisk – og altså samtidig slippe for bannere.

For at kunne benytte denne mulighed skal du være oprettet som bruger og logget på. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, kan du nemt gøre det her.

Fjernelsen af reklamerne kræver en manuel håndtering og kan derfor tage op til et par dage for at træde i kraft. Hvis du oplever, at det stadig ikke er sket efter denne periode, så prøv at logge ud og ind igen, eller kontakt os derefter for hjælp.

Men hvordan?

Vi modtager donationer via PayPal ved et simpelt klik på knappen i bunden af denne side. Det er ikke nødvendigt med en PayPal-konto, og der modtages alle gængse kreditkort.

Husk at påføre dit brugernavn på overførslen, så vi ved, hvem du er.

Hvis du ikke ønsker at donere på nuværende tidspunkt, er du velkommen til at gøre det til enhver tid og stadig slippe for banner-reklamerne i et år. Du skal blot klikke på knappen med $ tegnet øverst til højre.

Kommentarer

Nyt på Moovy: Donér og slip for banner-reklamer

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen