Moovy Exclusive: Støt Moovy med 12,50 kr. om måneden - og slip samtidig for alle reklamer!

Hvis du som bruger eller besøgende synes godt om Moovy, har du mulighed for at støtte sitet med et mindre beløb – og samtidig slippe for alle reklamer.

Moovy drives af frivillige ildsjæle, der lægger tid og kræfter i løbende at levere nyheder, anmeldelser, artikler og eksklusivt Moovy TV-indhold. Hvis du som bruger synes godt om sitet, har du mulighed for at støtte os økonomisk – og samtidig slippe for alle reklamer.

Slip for alle reklamer for 150 kr. om året

Web-reklamer kan være forstyrrende for oplevelsen, så derfor kvitterer vi med at fjerne alle reklamer fra Moovy i et helt år, hvis du donerer 150 kr. eller mere. Det er 12,50 kr. om måneden. Samtidig får du en fin glorie over dit profilbillede som tak for din støtte!

For at kunne benytte denne mulighed skal du være oprettet som bruger. Hvis du ikke allerede er oprettet, kan du nemt gøre det her.

Hvordan støtter jeg?

Vi modtager donationer via PayPal via et simpelt klik på knappen på denne side. Det er ikke nødvendigt med en PayPal-konto, og der modtages alle gængse kreditkort.

Husk at påføre dit brugernavn på overførslen, så vi ved, hvem du er! Er du i tvivl om noget, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@moovy.dk.

Fjernelsen af reklamerne kræver en manuel håndtering og kan derfor tage op til et par dage at træde i kraft. Hvis du oplever, at det stadig ikke er sket efter denne periode, så prøv at logge ud og ind igen, eller kontakt os derefter for hjælp.

Kommentarer

Støt Moovy med 12,50 kr. om måneden - og slip samtidig for alle reklamer!

 • ★★★★4

  Før var jeg altid træt og deprimeret. 

  Så prøvede jeg et årligt abonnement på Moovy uden reklamer. 

  Nu har jeg det meget bedre. 

  Riqon29-03-20 21:09

 • ★★★★1

  Et abonnement på Moovy virker mod Corona...har jeg hørt

  Wayne30-03-20 09:52

 • ★★★3

  Jeg skal lige have penge på kontoen, så tror jeg sgu at jeg hopper med på vognen.

  Åkepool30-03-20 11:36

 • 0

  Det er billigt 

  MadMartigan 2-04-20 19:00

 • ★★★★0

  Det er billigt 

  Jep - 40 øre om dagen, og så kan man endda besøge siden lige så tosset man vil!

  Rasmus Drews 2-04-20 20:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen