Moovy Exclusive: Støt Moovy med et mindre beløb og slip for alle reklamer!

Hvis du som bruger synes godt om sitet, har du nu mulighed for at støtte os økonomisk – og samtidig slippe for alle reklamer.

Moovy drives først og fremmest af frivillige ildsjæle, der lægger tid og kræfter i løbende at levere nyheder, anmeldelser, artikler og eksklusivt Moovy TV-indhold af høj kvalitet. Hvis du som bruger synes godt om sitet, har du nu mulighed for at støtte os økonomisk – og samtidig slippe for alle reklamer.

Slip for reklamer for 150 kr. om året

Web-reklamer kan være forstyrrende for oplevelsen, så derfor kvitterer vi med at fjerne alle banner-reklamer fra Moovy i et helt år, hvis du donerer 150 kr. eller mere. Samtidig får du en glorie på dit profilbillede som tak for din støtte!

For at kunne benytte denne mulighed skal du være oprettet som bruger. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, kan du nemt gøre det her.

Fjernelsen af reklamerne kræver en manuel håndtering og kan derfor tage op til et par dage for at træde i kraft. Hvis du oplever, at det stadig ikke er sket efter denne periode, så prøv at logge ud og ind igen, eller kontakt os derefter for hjælp.

Men hvordan?

Vi modtager donationer via PayPal ved et simpelt klik på knappen på denne side. Det er ikke nødvendigt med en PayPal-konto, og der modtages alle gængse kreditkort.

Husk at påføre dit brugernavn på overførslen, så vi ved, hvem du er!

Kommentarer

Støt Moovy med et mindre beløb og slip for alle reklamer!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen