Moovy Exclusive: Se den nye danske ubåds-thriller "Ekko" - nu på Moovy!

Kortfilmen "Ekko", der er optaget på en dansk ubåd, er instrueret af Moovys Jonas Kvist Jensen og kan nu ses her på sitet.

Jonas Kvist Jensen, der herinde måske er mest kendt som medejer af og udvikler på Moovy, lever en dobbelttilværelse som filminstruktør og har stået bag en række både korte og lange fiktionsfilm.

Den seneste af dem er den nye kortfilm "Ekko" – en spændingsfyldt gyser om paranoia i det danske ubådsvæsen under den kolde krig i 80'erne. I filmen følger vi sonaroperatøren Ekko, der gradvist synes at miste forstanden i de trange forhold under havet, hvor han begynder at høre stemmer i vandet – russiske stemmer...

Både Jonas Kvist Jensen og producer Morten Hjorth, der tilsammen udgør rygraden i det lille uafhængige produktionsselskab LoneTower Visuals, har været en fast bestanddel af det aarhusianske filmmiljø siden debuten med drengerøvs-actionfilmen "Brutal Incasso" i 2005. Siden har de stået bag både større og mindre produktioner i alle slags genrer, lige fra zombiefilm til westerns.

Hele kortfilmen, der er godt 17 minutter lang, kan ses her:

Kommentarer

Se den nye danske ubåds-thriller "Ekko" - nu på Moovy!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen