Rørende trailer til dokumentar om den afdøde skuespiller Anton Yelchin: "Love, Antosha"

Superstjerner som J.J. Abrams, Kristen Stewart, Chris Pine og Jodie Foster medvirker og taler om Yelchin, der døde som 27-årig i en tragisk bilulykke i 2016.

Den 19. juni 2016 blev Yelchin fundet død ved sit hjem i Los Angeles, hvor skuespillerens bil – grundet en mekanisk fejl – pludselig var gået i frigear, trillede ned ad indkørslen og klemte Yelchin mellem bilens bagside og hans murstenspostkasse.

Læs også: Anton Yelchin død i bilulykke, 27 år

Fiat var åbenbart bekendte med fejlen, som dog aldrig før havde ført til et dødsfald. Men det var først ugen efter Yelchins død, at en software-opdatering, der kunne løse problemet, var klar til Fiats biler.

Den talentfulde skuespillers karriere var på dét tidspunkt på kurs mod stratosfæren – ovenpå roller i både mainstream-hits såsom de tre seneste "Star Trek"-film (hvori han spillede stjerneflåde-officeren Pavel Chekov) samt mindre indie-perler som "Like Crazy" og "Green Room".

Og snart er der biografpremiere på dokumentaren "Love, Antosha", som tegner et portræt af Yelchin via en kombination af alskens arkivmateriale, filmklip og nye interviews med flere af Yelchins kollegaer foran og bag kameraet. Samtidig læser Nicolas Cage undervejs Yelchins prosa højt.

"Love, Antosha" fik flotte anmeldelser efter urpremieren på årets Sundance-filmfestival, og den udkommer i de amerikanske biografer til august. Det vides endnu ikke, hvornår eller hvordan det internationale publikum får adgang til filmen.

Kommentarer

Rørende trailer til dokumentar om den afdøde skuespiller Anton Yelchin: "Love, Antosha"

 • ★★★0

  Kæft, den ser god ud. Det var også helt mærkeligt at skulle interviewe de forskellige "Star Trek Beyond"-skuespillere tilbage i 2016 en måneds tid efter Yelchins død. Man kunne godt mærke, at tragedien - fuldt forståeligt - hang lidt i luften, og al presse på filmen var også tæt på at blive annulleret.

  The Insider11-06-19 11:31

 • ★★2

  Shit. Er det godt nok 3 år siden?

  Traileren her er virkelig god. Jeg gider ellers normalt ikke de der "lad os alle hylde"-dokumentarer. Men lige den her er jeg ret overbevist om, at jeg nok bliver nødt til lige at se...

  HonoDelLoce11-06-19 14:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen