"Scandinavian Star"-instruktør bliver ny redaktionschef for DR Dokumentar

Den anerkendte og prisvindende dokumentarist Mikala Krogh bringer nye ambitioner til det landsdækkende medie.

Mikala Krogh, instruktøren bag "Scandinavian Star"-doku-serien, er ny redaktionschef for DR Dokumentar og P1 Dokumentar i DR Nyheder. Det oplyser DR.

Den 48-årige filmskaber er kendt for at kombinere høj journalistisk standard med æstetik sans. Med den stigende konkurrence internationalt skal Krogh sejle DR's dokumentarlinje sikkert i havn, og hun trækker på stor erfaring som producent og instruktør, men også ledelsesmæssigt efter 14 års selvstændig virke.

LÆS OGSÅ: DOKU-SERIEN "SCANDINAVIAN STAR" NOMINERET TIL CAVLING-PRISEN

Den internationalt anerkendte dokumentarist har siden 2008 været medejer af Danish Documentary med film som "Ekstra Bladet - uden for citat" og "Min mormors morder" på samvittigheden. Eva Mulvad og Pernille Rose Grønkjær fortsætter med produktionsselskabet.

Om sin nye rolle siger Mikala Krogh til DR:

"DR Dokumentar har altid været et stærkt brand – både som tv og podcast, men i et stort medielandskab med uendelige tilbud og øget kamp om publikums interesse er det vigtigt at styrke og udvikle DR Dokumentars indhold og form og placere den solidt i danskernes bevidsthed. Den gode historie og de journalistiske afsløringer er selvfølgelig forudsætningen, men udførelsen og fortællegrebene er lige så vigtige."

Mikala Krogh starter som redaktionschef 1. februar.

Op til premieren på "Scandinavian Star" i 2020 interviewede Moovy TV Mikala Krogh. Se interviewet nedenfor:

Kommentarer

"Scandinavian Star"-instruktør bliver ny redaktionschef for DR Dokumentar

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen