"12 Years a Slave"-stjerne er muligvis Scar i "Løvernes konge"

Disney har disse år stor succes med at genindspille deres klassiske tegnefilm som store live-action produktioner. Dette år har allerede budt på "Skønheden og udyret", og "Junglebogen" endte med at blive et stort hit i 2016. Produktionen er således også i gang til næste projekt i rækken, nemlig en ny filmatisering af "Løvernes konge". Jon Favreau, der stod bag netop "Junglebogen", sidder i instruktørstolen.

Nu ser det ud til, at vi ved, hvem der skal spille den snedige Scar i filmen. Chiwetel Ejiofor, der blev nomineret til en Oscar for sin præstation i "12 Years a Slave", er i forhandlinger om at slutte sig til projektet som den lumske løve. Ejiofor kunne senest ses i de danske biografer i Marvel-filmen "Doctor Strange" sidste år og har før givet den som skræmmende skurk, bl.a. i Joss Whedons "Serenity" fra 2005.

I den oprindelige "Løvernes konge" fra 1994 var Jeremy Irons stemmen bag Scar-karakteren, men indtil videre er der kun én skuespiller, der har fået genvalg til den nye film. Det er selvfølgelig James Earl Jones, som igen vil kunne høres som Mufasa.

Donald Glover (Lando Calrissian i næste års "Han Solo"-film) lægger stemme til Simba i den nye udgave. Komikerne Billy Eichner og Seth Rogen er makkerparret Timon og Pumba, mens tv-værten John Oliver er blevet castet som fuglen Zazu, der agerer rådgiver for Mufasa. Rygter vil også vide, at den populære sangerinde Beyonce skulle være i sigtekornet som stemme til løven Nala.

Jon Favreaus "Løvernes konge" vil kunne opleves i biograferne fra 18. juli 2019.

Kommentarer

"12 Years a Slave"-stjerne er muligvis Scar i "Løvernes konge"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen