"A Quiet Place"-spin-off får en premieredato

I efteråret 2023 bliver der atter uhyggeligt stille i biograferne.

Da gyseren "A Quiet Place" blev et verdensomspændende megahit tilbage i 2018 (den indtjente 340 mio. dollars globalt, men havde blot kostet 17 mio. dollars at producere), blev succesen startskuddet til en veritabel franchise.

Sidste år fik vi en fortsættelse, og nu er både en 3'er, et "A Quiet Place"-videospil og en film-spin-off på trapperne – og sidstnævnte fik for nylig en ny instruktør i form af "Pig"-bagmanden Michael Sarnoski.

Se også: Moovy TV til blodig forpremiere på "A Quiet Place"!

Den unavngivne spin-off havde oprindeligt "Take Shelter"-instruktøren Jeff Nichols i instruktørstolen, men han forlod projektet for i stedet at arbejde på et gådefuldt science fiction-projekt for Paramount Pictures.

Sarnoski skriver også manuskriptet til den kommende "A Quiet Place"-spin-off, men vi ved endnu ikke noget om plottet i Sarnoskis gyser, ud over at vi nok engang støder på franchisens frygtindgydende monstre, som reagerer på bare den mindste lyd.

Til gengæld ved vi nu, hvornår filmen får biografpremiere i USA: den 22. september 2023. Filmen udkommer formentlig samtidigt (eller endda lidt tidligere) herhjemme i Danmark.

Sarnoski debuterede sidste år med det dybfølte, kritikerroste drama "Pig", hvori Nicolas Cage spiller en tidligere mesterkok, som leder efter sin stjålne trøffelgris. Moovy TV interviewede for nylig Sarnoski om hans blændende debutfilm, som udkommer i de danske biografer den 17. februar – interviewet kan også ses her på siden deromkring.

Kommentarer

"A Quiet Place"-spin-off får en premieredato

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen