Aang og Co. vender tilbage i ny "Avatar"-tegnefilm

Den sidste luftbetvinger kommer snart i luften igen.

Det er ikke kun James Cameron, der arbejder på en masse nye projekter med "Avatar" i titlen. Det samme gør folkene bag den nyklassiske animationsserie "Avatar: The Last Airbender", som blev produceret i midt-00'erne til Nickelodeon, og som i dag er anerkendt som en af de bedste tegnefilmsserier til dato – på IMDb ligger den sågar i skrivende stund på en flot 8.-plads på listen over tv-historiens bedste værker.

En ny live-action-serie baseret på den originale tegnefilmsserie produceres i øjeblikket af Netflix – dog uden tv-seriens skabere med om bord. Og så kom det frem i 2021, at "Avatar"-seriens skabere og Nickelodeon p.t. arbejder på adskillige animerede film og tv-spin-offs, der udfolder sig inden for seriens univers.

Og nu er der endnu mere godt nyt til franchisens fans: den første af de nye, animerede spillefilm byder på et gensyn med den oprindelige "Avatar"-series helte, inklusive seriens helt store hovedperson, Aang.

Læs også: Skaberne af "Avatar: The Last Airbender" dropper ud af Netflix-remake

Det er kommet frem under årets Comic-Con, skriver MovieWeb. Hjemmesiden fastslår også, at den kommende animationsfilm bliver første del af en planlagt trilogi.

Filmen, som stadig ikke har nogen officiel titel, produceres af seriens skabere, Bryan Konietzko og Michael DiMartino, mens animatoren Lauren Montgomery, der både arbejdede på den oprindelige "Avatar"-serie og spin-off-føljetonen "The Legend of Korra", instruerer filmen.

Serierne foregår i en fantasifuld verden, som er delt op i fire nationer opkaldt efter de fire elementer – jord, vand, ild og vind – hvor særlige krigere udnytter elementernes iboende, magiske kræfter. Førnævnte Aang er den såkaldte Avatar: den eneste, som kan tøjle alle fire elementer, og som forhåbentlig kan skabe fred i den krigshærgede verden.

Den kommende "Avatar"-animationsfilm har stadig ikke nogen fastlagt udgivelsesdato.

Kommentarer

Aang og Co. vender tilbage i ny "Avatar"-tegnefilm

  • ★★1

    Avatar og Legend of Korra har i øvrigt få deres egen kanal på Pluto TV, så man kan se dem gratis.

    NFT26-07-22 09:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen