Actionfyldt trailer til "Batman v Superman: Dawn of Justice"!

Så er der superhelte-action for alle pengene - Warner Bros. har netop lanceret en splinterny og actionfyldt trailer til "Batman v Superman: Dawn of Justice". Se traileren nederst i nyheden!

I filmen går Gotham Citys egen ressourcestærke forkæmper for lov og retfærdighed, Batman, til angreb mod Metropolis' hidtil elskede og respekterede beskytter, mens magthaverne forsøger at finde ud af, hvilken type superhelt, verden egentlig har brug for. Men mens Batman og Superman er travlt optaget af den episke kamp imod hinanden, træder en ny og apokalyptisk trussel ind fra mørket og bringer med ét slag menneskehedens fremtidige frie eksistens i større fare end nogensinde før.

Filmen er instrueret af Zack Snyder og har Henry Cavill i rollen som Superman, mens Ben Affleck denne gang har taget den mørke kappe på som Batman. Filmen har også Gal Gadot i rollen som Wonder Woman, og Amy Adams, Laurence Fishburne og Diane Lane vender tilbage til deres roller fra "Man of Steel". Jesse Eisenberg spiller Lex Luthor, mens Jeremy Iron har fået rollen som Batmans tro butler og hjælper, Alfred. Jason Momoa vil desuden kunne ses som superhelten Aquaman.

Filmen indtager biograferne 24. marts.

Kommentarer

Actionfyldt trailer til "Batman v Superman: Dawn of Justice"!

 • ★★★★★1

  Affleck ser ud til at være bomben som Batman!

  Bruno 3-12-15 10:02

 • ★★★★1

  Jeg er ikke solgt. Her er mine tanker. 

  Plusser:

  • Affleck som Batman og endnu bedre som Bruce Wayne - købt. 
  • Batman vs. Superman-plottet kan måske give lidt interessant afkast.

  Minusser:

  • Var det en CGI-Batman, jeg lige så hænge der? Det virkede som ren computerspil.
  • Overdrevet meget smadder og eksplosioner, meget lidt dynamisk action med rigtige mennesker, der virker til at være rigtigt i fare - virker til at gå samme vej som "Man of Steel". 
  • Jesse Eisenberg er da super akavet som Lex Luthor
  • "Vi tilføjer lige et monster fra rummet for at gøre det hele lidt mere spændende"... 

  Riqon 3-12-15 10:20

 • ★★★★0

  Som jeg skrev på FB, jeg er vild med den Banter der er mellem Clark Kent, og Bruce Wayne, i scenen, hvor de tydeligvis ved, hvem hinanden er :)

  Elwood 3-12-15 10:23

 • ★★★★★0

  "Et monster fra rummet" er ganske sikkert Doomsday og traileren lægger klart op til, at det er Luthor der skaber Doomsday af Zods lig.

  Jep, Batman så lidt fjollet ud i en af scenerne, men mon ikke det er animeret færdigt til filmen? Det ville jo være langtfra første gang, at en trailer er kommet ud med effekter der ikke er helt færdige. :)

  Bruno 3-12-15 10:23

 • ★★★★0

  Ja, Bruno, jeg ville bare ikke spoile, så jeg kogte ham ned til "et monster fra rummet". ;) 

  Riqon 3-12-15 10:44

 • 0

  Men Superman er jo også fra rummet. :) "Monstret" er en del af hans tegneserieunivers, hvilket jeg synes, det er fedt, de dykker ned i.

  Jeg kunne godt lide Nolan-filmene, men er SÅ glad, at de med dette nye filmunivers tilsyneladende går mere efter at afspejle tegneserierne. :)

  evermind 3-12-15 11:11

 • ★★★0

  Jeg synes også den ser fed ud. Men kors hvor jeg hader de her trailere der forklarer hver eneste stavelse af historien. Hvad er der i vejen med bare at tease for filmen?

  gi-jones 3-12-15 11:18

 • 0

  En skam de ødelægger Doomsday historien, der var materiale i den historie og  det der kommer efter til flere gode film :/

  Geekalot 3-12-15 11:39

 • ★★★★0

  Jeg er helt med på en Supermand-film med Doomsday. Spørgsmålet går nok nærmere på, om denne historie har brug for ham, når den allerede har Batman og Luthor og Zod og Wonder-Woman og Aqua-Man og diverse andre. 

  Riqon 3-12-15 11:41

 • ★★★★★0

  Geeklalot, ødelægger Doomsday-historien hvordan?

  Riqon, mener du at der er for mange med, eller?

  Bruno 3-12-15 11:58

 • 0

  Essensen er jo Batman v Superman. De vælger at smide flere med i den for det er nemmere for dem at springe til en kommende Justice leage film.Men når han tager Doomsday historien nu og kæder den sammen med essensen, så ødelægger man, den nok bedste historie der er med Supeman, nemlig The death of Superman. I starten af halvfemserne startede den nok bedste version af Superman. Den har Snyder lige ødelagt enhver mulighed for at komme med nu, som jeg ser det.

  Geekalot 3-12-15 12:00

 • ★★★★★0

  Vi har kun set 2-3 minutter af filmen, så det er svært at sige hvad præcis der foregår.

  The Death of Superman er en ok historie, som nok ikke startede, men var med til at gøre en uheldig trend i tegneserier populær blandt DC og Marvel - slå en populær figur ihjel, gør et stort nummer ud af det og efter nogle måneder eller et års tid, så genopstår figuren pludselig igen.

  Men, siden starten af 90'erne er DC-universet vist blevet rebooted 3-4 gange og Doomsday er blevet brugt på mange forskellige måder og ikke kun til at slå Superman ihjel igen og igen. I tegneserierne er han bl.a. blevet skabt/genskabt af DNA fra Superman - her ser det ud til at han er blevet skabt ud fra Zods lig. Hele fidusen ved Doomsday er, at han ikke kan stoppes og ikke kan slås ihjel, så bare fordi han bliver brugt her, lukker på ingen måde for The Death of Superman, fordi der er jo ingen der siger, at de behøver at gå Man of Steel-vejen og slå han ihjel. Jeg tvivler dog stærkt på, at vi nogensinde får en filmatisering af den specifikke historie.

  Bruno 3-12-15 12:12

 • ★★★★0

  Jeg håber også på noget slåskamp ala. The Dark Knight returns tegnefilmen.

  Elwood 3-12-15 12:13

 • ★★★★0

  Nej, så enkelt ville jeg ikke sige det, Bruno (at der "er for mange med"). Men det kan virke som om de ikke kan vælge en historie at fokusere på, hvis de både vil udforske den ene og den anden, og hvis der er for mange konflikter i gang på samme tid. Mange karakterer kan fungere, hvis de passer ind i det store hele.

  Riqon 3-12-15 12:16

 • 0

  Vil jeg ikke helt give dig ret i Bruno, da de slet ikke vil have samme mulighed for at komme med de gode historier på samme måde som vi fik den i tegneserien, når de vælger at tage Doomsday med nu, også på den måde de vælger at tage ham med på også. Start halvfemserne "rebootede" man Superman og det lykkedes skide godt for dem, og vi har fået nogle af de bedste historier fra den reboot af. Nu kan vi jo alle tage fejl og det ikke er Doomsday, men tror jeg bare vi har fået for mange informationer om nu, at det er for sent. Men snyder kommer nok med en forklaring på hvorfor han har valgt at gøre som han gjort i efter filmen i det nye år :) 

  Geekalot 3-12-15 12:26

 • ★★★★★1

  Så vidt jeg har læst mig til, bliver filmen vist over tre timer lang, så der er god tid til at fortælle en masse.

  Jeg synes dog, at det er ret klart hvad de vil fokusere på - konflikten mellem Superman og Batman, samt den spæde start af Justice League, som titlen siger.

  Vi har sikkert en god portion af filmen, der fokuserer på forholdet mellem Superman og Batman, hvor Lex bevæger sig i skyggerne og forsøger at fremprovokere en konfrontation. I baggrunden dukker der lejlighedsvis en sorthåret dame op, som Wayne åbenbart har/har haft et forhold til (tidligere trailer).

  Da konfrontationen så endelig sker, sikkert i den sidste tredjedel af filmen, spiller Lex sit kort ud for at sikre sig at Superman dør, Doomsday, der på en eller anden måde er skabt fra Zods lig.

  I stedet for at sikre Supermans død, får Doomsday Superman og Batman til at slå sig sammen. Doomsday er en større trussel end Lex forudser, hvilket fører til, at Wonder Woman, Aquaman og måske Cyborg træder ind i de sidste 20-30 min. af filmen, for at hjælpe til at med at besejre Doomsday.

  Filmen slutter og her har er starten på Justice League.

  Ud fra hvad vi ved, får Batman sine egne film, Wonder Woman er ved at blive filmet, Aquaman kommer i 2018 og Cyborg får ganske sikkert sin historie fortalt i løbet af Justice League-filmene.

  Hvis det spiller sig ud på den måde, synes jeg bestemt ikke, at de har for mange bolde i luften.

  Bruno 3-12-15 12:37

 • ★★★★★0

  Geekalot, det er nok værd at genbesøge 90'ernes superheltehistorier. Der er godt nok meget bras imellem, set med moderne øjne. Da DC rebootede New 52, var Darkseid den første skurk, som Justice League stødte på, så Snyder osv. følger såmænd bare trenden i tegneserierne.

  Uanset hvad, skal man jo huske på, at live-action film og serier aldrig er 100% tro mod tegneserierne, ligemeget hvem der skriver historierne. De tager altid dele fra forskellige historier og smelter det sammen til noget der er genkendeligt og samtidig nyt.

  Bruno 3-12-15 12:36

 • 0

  Tror lige præcis det samme som du skriver der Bruno. True nok de følger aldrig tegneserierne 100%, hvilket nok er lidt en skam, da det er det der har gjort dem interessante :)

  Geekalot 3-12-15 12:42

 • ★★★★★0

  Jeg synes nu, at det er vigtigere at fange essensen i historierne og hvad der gør en given superhelt til hvem vedkommende er, i stedet for at lave en billed-for-billed filmatisering af en given tegneserie.

  Hvis man skulle lave en Death of Superman-film, så skal man lige have 2-3 film der leder op til den, for at etablere Superman. Når man så har overstået dem, skal man have en film hvor de andre Supermænd render rundt og hvor Superman genopstår.

  Så er man altså pludselig op på måske fire film, for at fortælle en enkelt historie. Og skal man så fortælle alle de småfjollede historier fra slutningen af 80'erne, for at lede op til Death of Superman, hvor Superman jo essentielt er guddommelig og kan flytte planeter ud af deres baner?

  Enkeltstående historier som den, kan fungere i animation. Det er et andet publikum og det er mindre budgetter, og der findes den historie allerede: Superman: Doomsday.

  Bruno 3-12-15 12:53

 • ★★★★★★0

  Efter MoS, som virkelig var svagt fortalt fandt jeg, tør jeg dårligt tro på denne. Jeg vil ikke helt dømme en film udfra traileren, men den ser heftig ud, om end desværre også svagere end MoS gjorde i de trailere der kom op til filmen. 

  T. Nielsen 3-12-15 13:18

 • ★★★★0

  Over tre timer lang, good grief... 

  Riqon 3-12-15 13:29

 • ★★★★★0

  Tja, jeg har set en tre timer lang film og to menneskers forhold, hvor der ikke var adskillige superhelte/superskurke, der slog på hinanden og alligevel holdt den min opmærksomhed. :)

  Bruno 3-12-15 13:49

 • ★★★★0

  Jeg syntes, det var lidt som at se en synkende skude. 

  Riqon 3-12-15 13:55

 • 0

  Jeg holder nu på Death of Superman godt kunne holde som spille filme, som du også er inde på, at de vil komme til at fylde, tror stadig de ville ramme de samme folk. Det ser man jo lidt der går i Marvel serie kavalkade :) Alle deres film indeholder lidt eller noget om infinity stones, der ligsom er deres "røde tråd" 

  Geekalot 3-12-15 13:57

 • ★★★★0

  Den gjorde intet for mig denne trailer. Den viser desværre noget af det, Man Of Steel var. Den sidste del af traileren er det rene CGI-gøgl og kunne de da ikke have behersket det en smule? Batmans outfit er fedt, men jeg fornemmer desværre ikke Ben Affleck er god nok en skuespiller til at spille begge roller og synes flere scener virker......bare helt off med ham. Jeg håber ikke det er Terminator Genysis om igen med fejlcastninger, synes desværre Eisenberg virkede ufrivilligt komiske i den enkelte scene.....

  Babo 3-12-15 22:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen