"Ad Astra"-instruktør James Gray finder stjernehold til sin næste film

Robert De Niro, Oscar Isaac og Cate Blanchett skal spille sammen i "Armageddon Time".

James Gray, der sidste år var aktuel med "Ad Astra", som tog Brad Pitt til rummet, er så småt ved at planlægge sin nye film. Instruktørens kommende projekt, "Armageddon Time", forhandles i disse dage på Cannes-festivalens virtuelle marked. I forbindelse med det er det offentliggjort, at der er samlet noget af et stjernehold til filmen.

Således er det nu annonceret, at stjerner som Robert De Niro, Oscar Isaac, Cate Blanchett, Anne Hathaway og Donald Sutherland vil medvirke i filmen.

Tilbage til rødderne 

James Gray er mest kendt for sine storslåede film "Ad Astra", "The Lost City of Z" og "The Immigrant". Med "Armageddon Time" virker det til, at instruktøren vender tilbage til sine rødder med de lavmælte dramaer "Little Odessa" og "The Yards".

Filmen er baserer på James Grays egne barndomsminder og beskrives som et coming-of-age-drama med stort hjerte, der udspiller sig i 1980'erne og dagene optil, hvor Ronald Reagan er på vej til at blive Amerikas næste præsident.

Hvornår "Armageddon Time" vil få premiere vides ikke endnu, men James Gray håber at kunne begynde optagelserne on location i New York snarest. 

Kommentarer

"Ad Astra"-instruktør James Gray finder stjernehold til sin næste film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen