Afdeling Q bliver rebootet med Ulrich Thomsen og Zaki Youssef i hovedrollerne!

Thomsen og Youssef afløser Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne i hele seks kommende filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens populære krimier.

Det har Nordisk Film netop annonceret i en pressemeddelelse, der samtidig afslører, at "Marco effekten" er den første af Adler-Olsens Afdeling Q-bøger, som filmatiseres med det nye hold.

Instruktørstolen indtages af den Oscar-nominerede Martin Zandvliet ("Under sandet", "Dirch"), mens Zandvliets faste producer-partner, Mikael Rieks, også er med om bord. Manuskriptet skrives af Anders August ("Lykke-Per") og Thomas Porsager ("Sjit Happens").

gigantiske publikumsucceser

De fire foregående film om Afdeling Q ("Kvinden i buret", "Fasandræberne", "Flaskepost fra P" og senest "Journal 64") har været gigantiske publikumsucceser, som sammenlagt har solgt knap 2,9 mio. biografbilletter herhjemme.

Både filmene og bøgerne om Afdeilng Q har fulgt politibetjentene Carl Mørck og Assad, som efterforsker gamle, uopklarede mysterier.

Ulrich Thomsen overtager rollen som Carl Mørck fra Nikolaj Lie Kaas, mens Fares Fares' arvtager er Zaki Youssef, som senest medvirkede i Ulaa Salims kritikerroste "Danmarks sønner".

Det forventes, at optagelserne til "Marco effekten" bliver skudt i gang i januar 2020, og at filmen får biografpremiere engang i oktober 2020.

Kommentarer

Afdeling Q bliver rebootet med Ulrich Thomsen og Zaki Youssef i hovedrollerne!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen