Agent Smith vender ikke tilbage i "The Matrix 4"

Den altoverskyggende skurk fra de tre første "The Matrix"-film bliver ikke hevet op af papirkurven.

Det bekræfter skuespilleren Hugo Weaving i et nyt interview med Time Out. Den 59-årige australier spillede den ondsindede Agent Smith, et levendegjort computerprogram i den virtuelle verden, i både den oprindelige "The Matrix" og i fortsættelserne "The Matrix Reloaded" og "The Matrix Revolutions".

Lana Wachowski, som skrev og instruerede de tre forrige film med sin søster, Lilly, havde dog oprindeligt planlagt at få Weaving med om bord igen – det er simpelthen Weavings travle kalender, der har spændt ben for hans medvirken. Weaving fortæller:

"Det er virkelig ærgerligt, men jeg var allerede blevet tilbudt en rolle (i teaterstykket "The Visit", red.), og så blev jeg tilbudt en rolle i ['The Matrix 4']. Så jeg vidste, at de ville lave filmen, men jeg vidste ikke hvornår.

"Jeg håbede, at jeg kunne arbejde på begge projekter, og det tog otte uger at få datoerne til at passe sammen. Jeg var i kontakt med Lana Wachowski, men til slut besluttede hun, at vores skemaer ikke passede sammen. Så de fortsætter uden mig."

Keanu Reeves vender dog tilbage som Neo i den stadig unavngivne "The Matrix 4", og det samme gør Carrie-Anne Moss, selvom hendes karakter, Trinity, døde i "The Matrix Revolutions". Men medmindre Lana Wachowski finder en afløser til Weaving, så forbliver Smith død i den kommende fortsættelse.

Kommentarer

Agent Smith vender ikke tilbage i "The Matrix 4"

 • ★★★★1

  Ærgerligt, men på den anden side, så er der måske en befrielse, der giver dem mulighed får at gå i en ny retning og ikke være alt for låst i de samme gamle rammer.

  Kruse22-01-20 12:56

 • ★★★★1

  De kan altid give ham en ny avatar og hyre en anden skuespiller, som de gjorde med Oraklet. Ikke at det fungerede vildt godt.... 

  Lars!22-01-20 13:25

 • ★★★★0

  De kan altid give ham en ny avatar og hyre en anden skuespiller, som de gjorde med Oraklet. Ikke at det fungerede vildt godt.... 

  Det tænkte jeg også på. Og jeg er heller ikke heeeelt vild med tanken.

  The Insider22-01-20 13:32

 • 1

  Med eller uden skuespillerne fra de tre første film har jeg virkeligt svært ved at se, hvordan der kan komme noget godt ud af det her projekt.

  Slayer22-01-20 15:32

 • ★★★0

  Ville det ikke også være underligt hvis Agent Smiths karakter var blevet ældre?

  MOVIE100022-01-20 17:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen