"Aladdin"-stjerne skal måske spille fan-favorit fra animationsserien "Star Wars Rebels"

Mena Massoud er måske på vej til den fjerne galakse i rollen som jedi-lærlingen Ezra Bridger.

Mena Massoud slog for alvor sit navn fast i Disneys "Aladdin"-remake, hvor han gav den som en usleben diamant i titelrollen.

Nu kan det meget vel være, at skuespilleren snart kan opleves i et endnu større Disney-univers, nemlig "Star Wars".

Et opslag på Massouds Instagram-konto har i hvert fald fået rygterne til at svirre om, at den 29-årige skuespiller skal medvirke i et eller flere af de mange kommende "Star Wars"-projekter.

I opslaget poserer Massoud i bar overkrop, men det er den ledsagende tekst, der for alvor har fået "Star Wars"-fans til at spærre øjnene op. Skuespilleren skriver nemlig: "Hey, just so you know, when I escape I won't hurt any of you".

Netop dén sætning optræder i et afsnit af animationsserien "Star Wars Rebels", og den bliver ytret af én af seriens absolutte hovedpersoner: Den unge jedi-lærling Ezra Bridger. 

Læs også: Rygte: Luke Skywalker får sin egen serie på Disney+

Der kan naturligvis være tale om en ren og skær tilfældighed, men ikke desto mindre kunne opslaget være et tegn på, at Massoud har landet rollen som Ezra i en kommende "Star Wars"-serie eller -film.

Lucasfilm har tidligere med stor succes overført animerede karakterer til live-action-udgaver i kød og blod. Det så vi i anden sæson af "The Mandalorian", hvor Rosario Dawson og Katee Sackhoff optrådte som hhv. Ahsoka Tano og Bo-Katan Kryze fra "The Clone Wars" og "Star Wars Rebels".

Netop Ahsoka Tano får snart sin helt egen serie på Disney+, og her kunne en live-action-udgave af Ezra Bridger meget passende dukke op. Det samme kunne gøre sig gældende i tredje sæson af "The Mandalorian" – og altså måske i skikkelse af Mena Massoud.

Ud over Ahsoka Tano-serien har Lucasfilm blandt andet Disney+-serier om Obi-Wan Kenobi og oprørssoldaten Cassian Andor på vej til al verdens "Star Wars"-fans.

Kommentarer

"Aladdin"-stjerne skal måske spille fan-favorit fra animationsserien "Star Wars Rebels"

  • 0

    så håber jeg, at han har lært at spille skuespil; i den forfærdelige Aladdin-film formåede han at være det værste element.

    Slayer19-03-21 09:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen