Alicia Silverstone castet til "The Lobster"-instruktørs næste film

I midten af 1990'erne slog Alicia Silverstone for alvor igennem med sin hovedrolle i den postmoderne klassiker "Clueless". Efter et par mildest talt forkerte rollevalg, herunder som Batgirl i "Batman & Robin", gik hendes karriere i stå, og derfor er det til stor overraskelse, at hun nu for en stund forlader B- og C-filmene for at slutte sig til en af de mest spændende europæiske instruktørers næste spillefilm.

Nu 39-årige Silverstone er nemlig blevet offentliggjort til castet til Yorgos Lanthimos næste engelsksprogede film, "The Killing of a Sacred Deer". Dermed får hun mulighed for at spille overfor store navne som Colin Farrell og Nicole Kidman.

I filmen spiller Farrell den karismatiske kirurg Steven, der efter at en dreng, som han har taget til sig, viser sig at være ondsindet, bliver nødt til at bringe et utænkeligt offer for at vende om på sit liv. Filmen er netop begyndt optagelserne i Cincinnatti.

Græske Yorgos Lanthimos skabte sig herhjemme et navn med den Oscar-nominerede "Dogtooth" fra 2009, der også vandt sidekonkurrencen Un Certain Regard i Cannes. Han er i denne uge aktuel i de danske biografer med sin første engelsksprogede film, "The Lobster", der allerede har fået nærmest samtlige anmeldere til at falde i svime over Lanthimos absurde univers. Moovys Mattia Guidarelly skriver i sin anmeldelse således, at den vækker minder om mesterværker som "A Clockwork Orange", "The Shining" og "Gøgereden".

Kommentarer

Alicia Silverstone castet til "The Lobster"-instruktørs næste film

 • ★★1

  Dogtooth var jeg ikke så imponeret over. På mig virkede det meget som en Haneke klon

  Aranyhajú Nyárszépe24-08-16 21:52

 • ★★★0

  Jeg kunne nu meget godt li' Dogtooth - i hvert fald nok til, at jeg gerne vil se instruktørens fremtidige film. Glæder mig til The Lobster!

  David Lund24-08-16 22:06

 • ★★★1

  Jeg har faktisk ofte spekuleret over, hvor Silverstone netop blev af. Fedt at hun har fået en rolle i en så umiddelbart prominent film! Glæder mig også til The Lobster :-)

  The Insider24-08-16 22:38

 • ★★★0

  Jeg var vild med "Dogtooth". Jeg har endnu ikke fået set "The Lobster", men jeg er bestemt interesseret i instruktørens kommende film.

  Kruse24-08-16 23:05

 • 0

  Alicia Silverstone har ikke lavet noget godt siden...

  www.youtube.com/watch

  MadMartigan25-08-16 07:25

 • 0

  "Dogtooth" var fucking mærkelig......, men også interessant, på en mærkelig måde.

  Åkepool25-08-16 22:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen