"Alita: Battle Angel"-stjernen Rosa Salazar spiller skurk i "Captain America: New World Order"

Salazar spiller Diamondback, som tørner sammen med den nye Captain America i Marvels kommende actionbrag.

Vi ved stadig ikke pokkers meget om Marvels fjerde "Captain America"-film. Vi ved, at den bærer titlen "Captain America: New World Order", at den udkommer i maj 2024 (medmindre den verserende manuskriptforfatterstrejke ender med at påvirke filmens færdiggørelse), og at Anthony Mackie spiller den nye Captain America.

I adskillige Marvel-film spillede Mackie superhelten Falcon, hvis borgerlige navn er Sam Wilson. Efter at den oprindelige Captain America, Steve Rogers, lagde skjoldet og uniformen på hylden i "Avengers: Endgame" – og ovenpå begivenhederne i MCU-serien "The Falcon and the Winter Soldier" – overtog Wilson tjansen.

Men takket være nogle fotografer med falkeblik, ved vi, at Captain America tørner sammen med slynglerne i organisationen The Serpent Society, som først dukkede op i 1980'ernes Captain America-tegneserier.

Og nu ved vi også – takket være Murphy's Multiverse – at "Alita: Battle Angel"-skuespilleren Rosa Salazar skal spille et af skurkeholdets mest prominente medlemmer: Diamondback.

Læs også: "Alita: Battle Angel"-stjerne kæmper stadig for at få en fortsættelse

I Marvels oprindelige tegneseriehæfter var Diamondback oprindeligt en superskurk, som var med til at udføre lejemord side om side med sine onde kumpaner. Men hun forelskede sig i Steve Rogers og valgte i sidste ende at skifte side og alliere sig med den første Captain America.

Det er selvfølgelig ikke utænkeligt, at en lignende historie udfolder sig i "Captain America: New World Order", hvor Diamondback i stedet falder for Sam Wilson.

Salazar har medvirket i bl.a. Susanne Biers "Bird Box" og "Star Trek"-kortfilmen "The Trouble with Edward", men hun er nok bedst kendt for hovedrollen som cyborgen Alita i Robert Rodriguez' "Alita: Battle Angel".

Ud over Salazar og Mackie dukker bl.a. Tim Blake Nelson og Liv Tyler op i den 4. "Captain America"-film, hvori de gentager deres roller fra 2008's "The Incredible Hulk". Harrison Ford har desuden overtaget rollen som general Thaddeus "Thunderbolt" Ross efter William Hurts død sidste år.

"Captain America: New World Order" udkommer i de danske biografer den 2. maj. Moovy TV interviewede i øvrigt Salazar om "Alita: Battle Angel" op til den films biografpremiere. Det indslag kan du se herunder:

Kommentarer

"Alita: Battle Angel"-stjernen Rosa Salazar spiller skurk i "Captain America: New World Order"

  • ★★★★★1

    Ja ja, det er fint nok, whatever, men hvad bliver der dog af den der "Alita: Battle Angel 2"?

    Lars!29-05-23 20:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen