"Alle for fire" er på vej

Produktionen af det fjerde kapitel i "Alle for"-serien er allerede blevet skudt i gang.

Komedierne "Alle for en", "Alle for to" og "Alle for tre" har tilsammen solgt over 1 mio. biografbilletter herhjemme. Derfor er det intet under, at fjerde del i komedieføljetonen nu er på vej.

Filmen får (pudsigt nok) titlen "Alle for fire", og Rasmus Heide er nok en gang tilbage i instruktørstolen. Heide er også snart aktuel med komedien "Centervagt", som vi for nylig fik det første smugkig på.

Ud over at skrive manuskriptet sammen med Heide så vender Mick Øgendahl også tilbage foran kameraet i rollen som tyven Ralf, der vanen tro planlægger kup med storebroderen Timo.

Se også: Første muntre trailer til Rasmus Heides "Centervagt"

Men hvor Timo blev spillet af Rasmus Bjerg ("Så længe jeg lever") i seriens tre forrige kapitler, så har Anders W. Berthelsen ("Ser du månen, Daniel") overtaget rollen i denne ombæring. Bjerg annoncerede for lidt tid siden på Instagram, at han gerne ville stoppe, mens legen er god.

Skuespillerne Jon Lange, Louise Andersson og Gordon Kennedy vender også tilbage, mens rollelisten samtidig prydes af nytilkomne navne som Ulf Pilgaard, Hella Joof og Lars Ranthe.

I filmen finder Timo ud af, at hans kæreste, Lonnie (Louise Andersson), har i sinde at forlade ham, så han sætter alt ind på ét sidste, dumdristigt kup med Ralf og vennen Martin (Jon Lange).

Hvis alt går efter planen, så bryder "Alle for fire" ind i landets biografer i vinterferien 2022.