Andy Garcia slutter sig til "The Expendables 4"

Den testosteronfyldte actionfranchise får selskab af endnu en populær 90'er-skuespiller.

Endnu et kendt navn fra især 90'ernes Hollywood slutter til den sejlivede "The Expendables"-franchise, omend der denne gang er tale om en ikke helt så macho-muskel-agtig type som resten af castet.

Det er Andy Garcia, som i filmen har fået rollen som en CIA-agent, der skal drage ud med resten af de aldrende action-gutter på endnu en farlig mission.

Garcia fik sit gennebrud i Brian De Palmas "The Untouchables", hvor han sammen med bl.a. Kevin Costner og Sean Connery spillede en af de uovervindelige, der i 1930'ernes Chicago tager kampen op mod Al Capone (Robert De Niro). I 1989 spillede han over for Michael Douglas i Ridley Scotts "Black Rain", og 90'erne bød på roller i film som "Internal Affairs", "The Godfather: Part III" og "When a Man Loves a Woman".

Se også: Megan Fox slutter sig til "The Expendables 4"

I de senere år han bl.a. spillet borgmester i den udskældte "Ghostbusters" fra 2016 og præsident i den katastrofale katastrofefilm "Geostorm". Han har senest færdiggjort et remake af "Father of the Bride" fra 1991, hvor han overtager Steve Martins rolle som brudens far.

"The Expendables 4" byder også på gengangere som Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren og wrestleren Randy Couture.

Det forventes, at "The Expendables 4" skyder med skarpt i biograferne engang i 2022.

Kommentarer

Andy Garcia slutter sig til "The Expendables 4"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen