Andy Serkis' "Junglebogen"-filmatisering skifter titel. Igen.

Først hed den "The Jungle Book". Så blev den omdøbt til "Jungle Book: Origins". Og nu bliver filmen opkaldt efter sin unge helt.

Ja, "Mowgli" er den tredje (og måske endelige?) titel på Andy Serkis' kommende filmatisering af Rudyard Kiplings godt 120 år gamle, trykte historier om netop drengen Mowglis eventyr i junglen.

Det er blot halvandet år siden, at Disney udgav et live action-remake af deres klassiske "Junglebogen"-tegnefilm fra 1967, som indtjente næsten 1 mia. dollars på verdensplan og blev rost af kritikerne – inklusive af os her på Moovy.

Men "Mowgli" bliver altså også noget helt særligt og helt sin egen ifølge Serkis, som debuterede som instruktør i år med det prisbelønnede, autentiske drama "Breathe".

"DET HER BLIVER DEN ÆGTE VARE"

Serkis er dog bedst kendt for sine "computer-forstærkede"-præstationer i "Ringenes herre"-filmene, "King Kong" og de nye "Abernes planet"-film, hvori Serkis via performance capture-teknologi spillede abernes leder, Caesar.

Og netop brugen af performance capture i "Mowgli" vil ifølge Serkis gøre filmen decideret "banebrydende":

"Vores ambitioner er enorme. Vi sigter efter at opnå hidtil usete grader af psykologiske og følelsesmæssige nuancer i sammenspillet mellem vores skuespilleres fantastiske præstationer og dyrenes ansigtsudtryk.

"Vores realistiske, ikke-menneskelige dyreansigter er banebrydende og udtrykker på overbevisende vis menneskelige følelser og ord takket være performance capture.

"Hæng på... Dette er for alvor historiefortælling på forkant med tiden, og det her bliver den ægte vare."

"Mowgli" har ikke fået fastlagt en dansk premieredato, men den udkommer formentlig cirka samtidigt herhjemme som i udlandet – altså engang i oktober 2018.

Kommentarer

Andy Serkis' "Junglebogen"-filmatisering skifter titel. Igen.

  • 0

    Hvor mange 'junglebøger' er vi egentlig oppe på?

    ...mere end 'edderkopper'?

    Gasivodo20-12-17 20:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen