Anmeldelser af ugens premierefilm - uge 43

Ugens fem biografanmeldelser byder bl.a. på western med Michael Fassbender, action-drama med Emily Blunt samt to dokumentarer.

I biografen:

"Slow West": "Westerngenren er en sejlivet krikke, der har forfulgt os siden de første levende billeder. Den er selve inkarnationen af Amerika, individualismen og de moralske paradokser, der hører uløseligt sammen med den amerikanske drøm." (Benjamin Henriksen)

"Sicario": "'Nawals hemmelighed', 'Prisoners' og 'Enemy'. Med disse tre fremragende, vidt forskellige film har Denis Villeneuve etableret sig som en af de mest interessante instruktører lige nu." (Morten Møller Bertelsen)

"Janis: Little Girl Blue": "2015 har været året, hvor tårerne trillede til tragiske dokumentarer om musikeres deroute. Kunstnere, der i en alt for tidlig alder lod sig overmande af et formørket sind og hård narkotika." (Daniel Sarup)

"Skyerne over Sils Maria": "Alder er et kompleks begreb. Den kan berige og berøve. Alder går aldrig i stå. Cannes-darlingen Olivier Assayas har dog ikke dyppet sin fortælling i samme trivielle kliché som de indledende ord." (Daniel Sarup)

"Elaine Stritch: Shoot Me": "Fuldstændig overgivelse! Hvilken fantastisk stjerne. Debuterende Chiemi Karasawa har med 'Elaine Stritch: Shoot Me' skabt en hudløst ærlig, intim og voldsomt underholdende dokumentar med en helt særlig kunstner." (Daniel Sarup)

Se alle ugens nye film.

Kommentarer

Anmeldelser af ugens premierefilm - uge 43

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen