Anmeldelser af ugens premierefilm - uge 44

Ugens mest ventede biografpremiere er uden tvivl den nye James Bond-film, "Spectre", men ugens nye film byder også på et par andre mindre film, som Moovys anmeldere har taget pænt imod.

I biografen:

"Spectre": "Brugen af vittige replikker, glimt i øjet og småfjollede scenarier benyttes absolut perfekt uden at kamme over." (Niels Paridon)

"Kvinden i guld": "Den forsøger hverken at genopfinde eller nyudvikle filmmediet, men spiller sine kort sikkert og ufarligt." (Benjamin Henriksen)

"El Club": "Hvis du hører til dem, der synes, den katolske kirke bliver kritiseret for meget, så skynd dig væk. For sjældent har jeg set en film, der portrætterer nogen så nådesløst..." (Morten Møller Bertelsen)

"He Named Me Malala": "... en rørende og vedkommende dokumentar, fordi Malalas historie er rørende og vedkommende, og fordi Malala er en helt igennem inspirerende og ekstraordinær person..." (Niels Paridon)

Tv og streaming:

"Ash vs Evil Dead": "Det er med diesel i blodet og en motorsav som forlængelse af armen, at Sam Raimi har instrueret det første afsnit af serieversionen af sine legendariske spillefilm." (Nadia Parbo)

Se alle ugens nye film.

Kommentarer

Anmeldelser af ugens premierefilm - uge 44

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen