Antonio Banderas er klar på "Zorro 3"

Banderas vil gerne spille en ældre Zorro, der overrækker kården til en ny helt.

Det er snart 25 år siden, at den nu 62-årige Antonio Banderas for første gang iførte sig Zorros ikoniske, sorte kostume i Martin Campbells "The Mask of Zorro".

Filmen blev et hit og fik derfor fortsættelsen "The Legend of Zorro" syv år senere i 2005, som desværre ikke klarede sig godt ved billetlugerne og derudover fik en hård medfart i verdenspressen.

Men det er altså ikke utænkeligt, at Zorro-sagaen med Banderas ender som en trilogi. I et nyt interview med ComicBook.com fastslår den spanske skuespiller, at han er klar på at spille den maskerede helt endnu en gang.

Læs også: Robert Rodriguez laver tv-serie om kvindelig Zorro

"Selvfølgelig ville jeg overveje det," svarer Banderas entusiastisk, da han bliver spurgt, om han er klar på at gentage rollen.

"Hvorfor ikke? Men hvis de vil have mig til at spille Zorro igen, så vil jeg gerne gøre dét, som Anthony Hopkins gjorde for mig, hvilket var at overdrage stafetten."

Som Banderas netop siger, så spillede Hopkins den oprindelige Zorro i "The Mask of Zorro", som udpeger Banderas' karakter, Alejandro Murrieta, som sin afløser.

Banderas svinger snart med en computergeneret kårde i animationsfilmen "Den bestøvlede kat og ønskestjernen", hvor han spiller helten med de fire poter og ni liv. Derudover ved vi, at Banderas' gode ven, Robert Rodriguez, arbejder på en ny tv-serie om en kvindelig Zorro.

Kommentarer

Antonio Banderas er klar på "Zorro 3"

 • ★★★★★★1

  Det bliver svær(d)t at kår(d)e den næste - men pisk'ende nødvendigt.

  det bliver en pige - men det Rod(er)riguez sig jo selv ind i - maske Margot Robbie?

  Wayne29-11-22 14:18

 • 2

  Kan man kalde den første en origin historie? 

  Nevertheless er det en af de bedste (super)helte film de seneste 20-30 år. Sublim fra start til slut. Perfekt castet og charmerende som bar’ faen. 

  Gladiator29-11-22 23:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen