Anya Taylor-Joy: Vikingefilmen "The Northman" bliver ulig noget andet

Ifølge "The VVitch"-stjernen bliver Robert Eggers´ kommende vikingefilm helt unik.

Anya Taylor-Joy får lige nu roser verden over for sin hovedrolle i Netflix' aktuelle miniserie "Dronninggambit", men den 24-årige skuespiller fik sit gennembrud i Robert Eggers' "The VVitch" tilbage i 2015. Og de to er nu genforenet på Eggers kommende film, "The Northman", som ifølge Taylor-Joy bliver ulig noget andet, vi har set før.

Robert Eggers' opfølger til "The Lighthouse" bliver en vikingefilm, hvori en prins begiver sig ud på en bloddryppende rejse for at hævne sin far.

"DU KOMMER TIL AT FRYSE OG ALDRIG VÆRE TILPAS"

I et interview med Collider udtaler den forventningsfulde Anya Taylor-Joy:

"Jeg er stolt over at være en del af dette projekt. Hvert øjeblik på settet gør mig stolt, og jeg tror, vi vil vise verdenen noget, som man oprigtigt talt aldrig har set før. Jeg er bare så ydmyg over, at jeg får lov til at være en del af det."

"The Northman" er på nuværende tidspunkt ved at blive optaget i Irland efter en længere optagelsespause som følge af COVID-19. Omkring optagelserne i det kolde Irland udtaler Anya Taylor-Joy:

"Det er Robert Eggers! Folk mødte op på optagelserne og var sådan: 'Okay, så det er en rigtig Robert Eggers-film.' Og jeg tænker bare: 'Øh, ja! Du kommer til at fryse og aldrig være tilpas, men det bliver helt fantastisk. Det er bare sådan, det er."

Foruden Anya Taylor-Joy medvirker en perlerække af store skuespillernavne – deriblandt Alexander Skarsgård, Willem Dafoe, Ethan Hawke, Nicole Kidman og ikke mindst den islandske sanger Björk.

"The Nortman" får forhåbentlig premiere næste år, men premieredatoen er stadig ukendt.

Kommentarer

Anya Taylor-Joy: Vikingefilmen "The Northman" bliver ulig noget andet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen