Anya Taylor-Joy overtager rollen som Furiosa i "Mad Max: Fury Road"-spinoff

"The New Mutants"-skuespilleren viderefører arven fra Charlize Theron.

En fortsættelse til "Mad Max: Fury Road" med fokus på fanfavoritten Furiosa har længe været i støbeskeen. Filmen fik dog lidt et slag, da det kom frem, at Charlize Theron ikke gentager den rolle, hun gjorde ikonisk. I stedet vil George Miller skabe en forhistorie om den unge Furiosa, og det er netop offentliggjort, at den rolle skal besættes af skuespilleren Anya Taylor-Joy ("The Vvitch", "The New Mutants"). 

Udover Taylor-Joy vil rollelisten også bestå af tordenguden Chris Hemsworth ("Thor: Ragnarok") og Yahya Abdul-Mateen II ("Watchmen").

Læs også: "Mad Max": George Miller planlægger tre nye film

George Miller, der startede Mad Max-franchisen med den første film tilbage i 1979, vil igen sidde i instruktørstolen.

Planen var, at Furiosa-filmen skulle være klar til premiere i løbet af 2021, men grundet den nuværende verdenssituation er det dog tvivlsomt, at den tidshorisont holder.

Anya Taylor-Joy skal udfylde nogle meget store sko i rollen som Furiosa. "Mad Max: Fury Road" hittede stort blandt fans og anmeldere og blev blandt andet her på Moovy kåret til sidste årtis bedste film. Det skyldes ikke mindst Charlize Therons portrættering af den benhårde Furiosa, der sparkede røv over for Tom Hardys Max. 

Kommentarer

Anya Taylor-Joy overtager rollen som Furiosa i "Mad Max: Fury Road"-spinoff

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen