Apple hapser rettighederne til Gustav Möllers "Snow Blind" med Jake Gyllenhaal

Thrilleren bliver den første engelsksprogede film af Möller, der herhjemme stod bag "Den skyldige".

Efter en større budkrig er det nu officielt, at Apple Studios løber med rettighederne til den kommende thriller "Snow Blind", som skal instrueres af Gustav Möller. Den svenske filmmager laver med projektet sin første engelsksprogede film.

Foran kameraet har "Den skyldige"-instruktøren desuden prominent selskab, hvor "Nightcrawler"-stjernen Jake Gyllenhaal er tilknyttet i en af de centrale roller. Filmen, som beskrives som et mix mellem Gyllenhaals egen "Prisoners" og krimidramaet "Running on Empty" fra 1988, får manuskript af Patrick Ness, der tidligere har skrevet eventyrfilmen "Syv minutter over midnat".

Læs også: Genindspilning af den danske "Den skyldige" på vej med Jake Gyllenhaal

"Snow Blind" er baseret på Ollie Masters og Tyler Jenkins' graphic novel af samme navn, som udkom i 2015. Historien følger teenageren Teddy, som får sit stille og rolige liv i Alaska vendt på hovedet, da han en dag finder ud af, at han og hans familie er i optaget i et vidnebeskyttelsesprogram. Snart dukker både FBI og en hævnsøgende mand op i området – og Teddy må sande, at årsagerne til familiens knibe måske ikke er så uskyldige, som hans far påstår.

Herunder kan du se Moovy TV's interview med Gustav Möller, der blev lavet i forbindelse med premieren på "Den skyldige":

Kommentarer

Apple hapser rettighederne til Gustav Möllers "Snow Blind" med Jake Gyllenhaal

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen