"Aquaman"-stjerne får hovedrollen i ny Marvel-serie

Efter at have spillet skurk i "Aquaman" og Dr. Manhattan i "Watchmen" skal Yahya Abdul-Mateen II nu spille superhelt i Marvels "Wonder Man".

Marvel har fundet hovedrolleindehaveren til sin næste MCU-serie, "Wonder Man": Yahya Abdul-Mateen II. Det bekræfter Variety, efter at nyheden først blev trykt hos ScreenGeek.

"Wonder Man" (som i øvrigt har intet at gøre med DC's "Wonder Woman") er baseret på tegneserien af samme navn, der beretter om stuntmanden/skuespilleren Simon Williams, som er søn af en industrimagnat, der går konkurs efter et tabt våbenkapløb med Stark Industries.

Den desperate Williams henvender sig dernæst til Baron Zemo (som i MCU spilles af tyske Daniel Brühl), der giver Williams superkræfter og beordrer ham til at infiltrere og forråde the avengers. Men i stedet slår Williams sig sammen med superheltene.

Se også: Bag om "She-Hulk: Attorney at Law" med holdet bag Marvel-serien

Og Williams skal altså spilles af Yahya Abdul-Mateen II, som har haft en actionfyldt kalender de seneste år med store roller i bl.a. "Aquaman", "Watchmen", "The Matrix Resurrections", "Candyman" og "Ambulance". Han dukker også snart op i "Aquaman and the Lost Kingdom", hvor han gentager rollen som skurken Black Manta.

I "Wonder Man" skal Abdul-Mateen bl.a. spille over for Ben Kingsley, der gentager rollen som den fallerede skuespiller Trevor Slattery, som også optrådte i Marvel-filmene "Iron Man 3" og "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings".

Og apropos sidstnævnte film, så bliver "Wonder Man" udviklet af den films instruktør, Destin Daniel Cretton, i samarbejde med manuskriptforfatteren Andrew Guest ("Brooklyn Nine-Nine", "Community").

Det vides dog endnu ikke, om Cretton også instruerer "Wonder Man", eftersom den travle instruktør også arbejder på en annonceret "Shang-Chi"-fortsættelse samt den næste "Avengers"-film. "Wonder Man" har heller ikke fået en premieredato endnu.

Kommentarer

"Aquaman"-stjerne får hovedrollen i ny Marvel-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen