Arbejder Simon Pegg allerede på "Star Trek 4"?

"Star Trek Beyond" blev ikke en nær så stor finansiel succes som håbet – på verdensplan omsatte den 13. "Star Trek"-spillefilm for godt 340 mio. dollars, hvilket er færre penge end J.J. Abrams' "Star Trek" (2009) og "Star Trek Into Darkness" (2013) formåede at indkassere.

Men "Star Trek" er stadig en af Paramounts absolut største franchises, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at filmselskabet trods alt er interesseret i at lave flere fortsættelser.

Flere af skuespillerne har allerede skrevet under på at lave en fjerde "Star Trek"-film om den unge Kaptajn Kirk, Spock og Co. om bord på rumskibet Enterprise, og J.J. Abrams har allerede bekræftet, at Chris Hemsworth vender tilbage som Kirks far i den næste "Star Trek"-film.

Og på sin officielle Facebook-side har Simon Pegg netop i dag afsløret et billede af ham og manuskriptforfatteren Doug Jung, der arbejder sammen på et manuskript.

Makkerparret skrev "Star Trek Beyond" i fællesskab, så sandsynligheden er stor for, at de arbejder på "Star Trek 4" – især fordi filmen trods alt blev taget godt imod af fans og kritikere.

Da Moovy TV mødte Pegg og Co. i Los Angeles tidligere i år, spurgte vi tilmed flere af skuespillerne, hvad de gerne ville se i en eventuel fortsættelse. Du kan se eller gense deres svar i vores eksklusive interview-udsendelse!

Kommentarer

Arbejder Simon Pegg allerede på "Star Trek 4"?

 • 0

  Håber jeg godt nok ikke. Han er fin som skuespiller, men writer.... Den sidste haltede noget bagefter syntes jeg.

  Geekalot 7-12-16 13:49

 • ★★★★★★1

  Yay, det ka' vi li'.

  Zero Cool 7-12-16 13:55

 • ★★★★★0

  Yay, det ka' vi li'.

  Hørt!!

  The Insider 7-12-16 13:56

 • 2

  Jeg er 100% ombord på at han skriver 4'eren også! Jeg synes Beyond er ekstremt vellykket, og selvom jeg ikke har det store imod Into Darkness, så er den længder bedre!

  Superknys 7-12-16 16:13

 • 1

  Alle 3 nyere film er fantastiske imo;-) Er klart frisk på en fjerde film med Pegg som co writer.

  PatrickJane 7-12-16 17:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen