Arbejdet på "Jurassic World: Dominion" indstilles efter flere positive corona-tests

Adskillige medlemmer af filmholdet har fået Covid-19 under optagelserne i England, og derfor stilles optagelserne i bero.

For nylig rapporterede vi her på Moovy, at filmselskabet Universal indtil nu har brugt cirka 20 mio. kroner på corona-tests til hele holdet, der p.t. arbejder på "Jurassic World: Dominion" i Englands filmstudier.

Og det var tydeligvis en god idé, idet flere medlemmer af filmholdet netop har indleveret positive Covid-19-tests, og smittespredningen bliver således stoppet ved at lukke produktionen ned i to uger. Det skriver Variety.

Filmens instruktør, Colin Tervorrow, bekræfter nyheden på sin Twitter-side, hvor han skriver: "Jeg vågnede op til nyheden om, at vi har haft flere positive coronavirus-tests på 'Jurassic World: Dominion'. Alle testede negativt kort tid efter, men på grund af vores sikkerhedsprocedurer lukker vi ned i to uger. Vi er tilbage igen snart."

Læs også: Jubii! Du kan blive den heldige fan, der bliver spist af en dinosaur i "Jurassic World 3"

Nyheden om de positive corona-tests kommer lige i kølvandet på Universals beslutning om at udskyde filmen et helt år – fra juni 2021 til juni 2022.

Som det fremgår af filmens splinternye plakat, vender den ikoniske trio fra Steven Spielbergs originale "Jurassic Park" tilbage. Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum er nemlig alle om bord på projektet i rollerne som hhv. Alan Grant, Ellie Sattler og Ian Malcolm. De får selskab af Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, som gentager deres respektive roller fra de to første "Jurassic World"-film.

"Jurassic World: Dominion" fortsætter, hvor "Jurassic World: Fallen Kingdom" slap. Her bor de overlevende dinosaurer blandt menneskene på fastlandet efter Isla Nublars spektakulære undergang. Sidste års live-action kortfilm, "Battle at Big Rock", gav os en forsmag på det kaos, som venter...

På trods af filmholdets midlertidige, påtvungne pause udkommer "Jurassic World: Dominion" sandsynligvis i alverdens biografer i juni 2022.

Kommentarer

Arbejdet på "Jurassic World: Dominion" indstilles efter flere positive corona-tests

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen