Arnold: Jeg var møgtræt af studiet under den sidste "Terminator"-film

Der var hug fra både publikum og kritikere, da den femte "Terminator"-film, "Terminator: Genisys", rullede ud i biograferne for fire år siden. Det til trods for at den vigtigste ingrediens, Arnold Schwarzegger, atter var tilbage.

Netop Schwarzenegger åbnede for nyligt op midt under en Q&A, hvor han fortalte om sin skuffelse over forløbet ved sidste tur og samtidig benyttede lejligheden til at give filmstudiet lidt af en røffel.

Ifølge Kongen af Østrig blev der ikke lyttet efter i sin tid, og filmstudiet begik især én klokkeklar fejl, hvis man spørger ham: "Jeg var møgharmende træt af studiet sidste gang, da de besluttede at gøre ratingen til en PG-13, bare fordi de lige troede, der var flere dollars at hente. Jeg sagde til dem: 'Gutter, I er virkelig åndssvage. Den her historie, og den her franchise er skrevet til at være R-rated, ikke til at være 'Terminator the Babysitter'. Dét er ikke Terminator. Det er snyd, og det er grådigt. Det bliver nødt til at være organisk."

"Den her film ["Terminator: Dark Fate", red.] bliver R-rated, og jeg ville ikke sidde her, hvis den ikke blev det," slutter Arnold.

Se også: Brugeranmeldelse: Terminator Genisys

Studiet, som Schwarzenegger refererer til i interviewet, er Paramount Pictures. Efter langvarige forhandlinger slap Paramount nogle af tøjlerne i forløbet inden "Dark Fate", og den nye og sjette film er således produceret bl.a. i samarbejde med det relativt nystartede Skydance Media og 20th Century Fox.

"Terminator: Dark Fate" er instrueret af Tim Miller (den første "Deadpool"-film), og udover Schwarzenegger og James Cameron på producer-holdet vil flere medvirkende fra de to ikoniske første films rollelister at dukke op igen.

Kommentarer

Arnold: Jeg var møgtræt af studiet under den sidste "Terminator"-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen