Autentisk komediedrama om "filmhistoriens værste film" skaber Oscar-buzz ved premieren

Den længe ventede "The Disaster Artist" – det autentiske komediedrama om skabelsen af det notoriske makværk "The Room" – fik forleden omsider verdenspremiere på den amerikanske filmfestival South by Southwest.

Og i modsætning til "The Room" fik "The Disaster Artist" en strålende modtagelse af publikum ved sin premiere. Varietys reporter, Ramin Setoodeh, skriver sågar, at han "aldrig før har hørt så voldsomme latterbrøl" under festivalen.

Slutteksterne blev desuden ledsaget af et langt, stående bifald i den fyldte sal.

Setoodeh går tilmed så langt som til at hævde, at "The Disaster Artist" har gode chancer til næste års Oscar-uddeling, og andre store medier såsom Esquire, The Daily Beast og The Hollywood Reporter har også skamrost filmen.

"CITIZEN KANE" INDEN FOR DÅRLIGE FILM

"The Room", Tommy Wiseaus forbløffende ringe trekantsdrama, er blevet kaldt "den værste film nogensinde" og "'Citizen Kane' inden for dårlige film".

Skuespilleren Greg Sestero, der spillede en af filmens hovedroller, skrev den kritikerroste bog om filmens skabelse, som "The Disaster Artist" er baseret på.

James Franco har hovedrollen som Wiseau, og han har også instrueret filmen – lidt ligesom Wiseau både instruerede og spillede hovedrollen i "The Room". Manuskriptet til "The Disaster Artist" er forfattet af makkerparret Scott Neustadter og Michael H. Weber ("500 Days of Summer").

Francos lillebror, Dave, spiller Sestero, og foran kameraet finder vi også stjerner som Seth Rogen, Sharon Stone, Bryan Cranston, Melanie Griffith, Zac Efron, Josh Hutcherson, Jacki Weaver samt filminstruktørerne Judd Apatow og J.J. Abrams. Wiseau har også en cameo i filmen.

Den fremviste udgave af "The Disaster Artist" var i øvrigt ikke den endegyldige version, som Franco stadig arbejder på i klipperummet. Filmen har endnu ikke fået fastlagt en premieredato.

Du kan se eller gense Moovy TV's videointerview med Greg "Mark" Sestero herunder:

Kommentarer

Autentisk komediedrama om "filmhistoriens værste film" skaber Oscar-buzz ved premieren

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen