Autentisk musical-komedie om ☆NSYNC er på vej

It might sound crazy but it ain't no lie!

Ovenpå store, nylige musikfilm om Queen, Elton John og David Bowie er det amerikanske boyband ☆NSYNC det næste musikalske stornavn, der snart gæster de hvide lærreder.

Det populære boyband med Justin Timberlake, som var aktivt fra midt-90'erne til start-00'erne, er omdrejningspunktet i en kommende (og stadig unavngiven) musical om et par ægte superfans' vilde road trip.

Så på sin vis handler ☆NSYNC-filmen ikke så meget om selve bandet, men mere om dets dedikerede fans – nærmere bestemt de to veninder Meredith Sandberg og Winter Byington, som vandt en relativt stor pengesum i tv-showet "The Price Is Right", købte en campingvogn og derefter satte deres liv på pause, mens de fulgte bandet på dets sidste turné.

Læs også: Bob Dylan-film med Timothée Chalamet er udskudt på ubestemt tid

Projektet blev annonceret tidligere i år, og nu har filmen fået sin manuskriptforfatter: Rachel Bloom, der er bedst kendt for at have skrevet og medvirket i tv-serien "Crazy Ex-Girlfriend".

Ifølge Bloom vil filmen blive en "road trip-musical", som ser nærmere på vores nostalgi om 00'erne og forsøger at besvare, om fortiden vitterligt var en bedre tid. Mon ikke svaret bliver et rungende ja?

"Og så får jeg lov til at arbejde sammen med Lance Bass!" siger den begejstrede Bloom i øvrigt. Bass var en af bandets fem sangere, men det mest kendte medlem af truppen var uden tvivl Justin Timberlake, som tilsyneladende ikke har noget med den kommende film at gøre.

Hvis Timberlake ønsker at medvirke, håber vi naturligvis ikke, at Bloom og Co. siger "bye bye bye" til verdensstjernen. Filmen har ikke fået en premieredato, men indtil da kan I passende nyde en af årtusindets objektivt set allerbedste popsange:

Kommentarer

Autentisk musical-komedie om ☆NSYNC er på vej

 • ★★★★1

  Filmen har ikke fået en premieredato

  Jeg har et bud på, hvornår den får premiere, altså jeg ved det ikke hel præcis self. men...

  It's gonna be may!

  Elwood 1-11-20 13:33

 • ★★★★0

  Filmen har ikke fået en premieredato

  Jeg har et bud på, hvornår den får premiere, altså jeg ved det ikke hel præcis self. men...

  It's gonna be may!

  Haha! Touché! :-D

  The Insider 1-11-20 13:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen