"Avatar"-filmene udkommer på 4K UHD i slut-juni

Efter adskillige måneders venten har disk-udgivelserne af "Avatar: The Way of Water" endelig fået en udgivelsesdato.

Om et par uger kan "Avatar: The Way of Water", en af filmhistoriens allerstørste hits, ses på Disney+, og filmen er allerede tilgængelig som VOD-køb hos diverse tjenester.

Men de filmentusiaster, der stadig samler på fysiske medier, har ventet utålmodigt på at høre, hvornår "Avatar"-fortsættelsen udkommer på disk. Men nu har 20th Century Studios endelig løftet sløret for udgivelsesdatoen og den kommende diskudgivelses indhold.

The Digital Bits rapporterer, at "Avatar: The Way of Water" udkommer på både dvd, Blu-ray, Blu-ray 3D og 4K UHD i USA den 20. juni. Foreløbige rapporter peger på, at filmen udkommer på disk i Danmark den 29. juni.

Og den samme dag udkommer den første "Avatar"-film fra 2009 omsider på 4K UHD – den disk indeholder også et par nye dokumentarer, hvor filmens skabere og skuespillere (herunder produceren Jon Landau samt filmstjernerne Zoe Saldana og Sam Worthington) ser tilbage på den første films tilblivelse.

Læs også: 1.065 forskellige versioner af "Avatar: The Way of Water" blev udgivet i biograferne

Det er dog værd at bemærke, at 4K UHD-udgivelsen af "Avatar" kun rummer den oprindelige biografudgave af filmen med en spilletid på 167 minutter – de forlængede udgaver på hhv. 170 og 178 minutter, som kan købes på Blu-ray, medfølger altså ikke.

Dvd-, Blu-ray- og 4K UHD-udgivelserne af "Avatar: The Way of Water" byder desuden på tre timers ekstramateriale om filmens skabelse. En komplet liste over skivens indhold kan nærstuderes her.

Mange James Cameron-fans er sikkert mindst lige så interesseret i at høre, hvornår instruktørens "True Lies" og "The Abyss" omsider udkommer på Blu-ray og 4K UHD. Vi har nemlig tidligere hørt, at de udgivelser ville udkomme samtidigt med "Avatar: The Way of Water".

Men ifølge The Digital Bits er de disks stadig på trapperne, men de udkommer enten i 2023's tredje eller fjerde kvartal. Vi vender naturligvis tilbage, så snart vi ved mere.

Mens I venter på hjemmevideoudgivelsen af "Avatar: The Way of Water" og alt dens dertilhørende ekstramateriale, kan I herunder se Moovy TV's interviews med flere af sci-fi-storfilmens stjerner:

Kommentarer

"Avatar"-filmene udkommer på 4K UHD i slut-juni

 • 2

  "True Lies" og "The Abyss" på bluray er vapour-ware, indtil jeg har set det fysiske produkt med mine egne øjne...

  Elgsdyr23-05-23 14:23

 • ★★★★1

  Betrayed yet again!

  gi-jones23-05-23 22:20

 • ★★★★0

  ..nothin'' goes 130 knots...Ikke engang James C's sande Løgne under vand?

  Gasivodo24-05-23 06:16

 • ★★★★0

  ..og nu med 'Titan' så...øh...måske kun True Lies?

  Og JA! Jeg har fandenfistfårkende stadig min Reg.1 (2 skiver) The Abyss fra...tja..øh..2000/2001?

  ^Og jeg er IKKE sikker på hvor længe MIN Philips 32PW8609/12S kan holde :-O

  Gasivodo27-06-23 07:12

 • ★★★1

  Tak for vinklen med “The Abyss”, Johan :)

  Den kommer med garanti lige op til december salget - hvis den nogensinde kommer :)

  Gormanden27-06-23 23:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen