"Avatar"-producer kommer med lovende nyt om "Alita: Battle Angel 2"

En fortsættelse til Robert Rodriguez' sci-fi-storfilm har aldrig været tættere på at komme ud af starthullerne.

Lige siden "Alita: Battle Angel" udkom i februar 2019, har der floreret rygter om en potentiel fortsættelse. Ganske vist blev sci-fi-filmen ikke just et megahit af rang, men den tjente sig selv hjem og har oparbejdet en passioneret fanskare, der også har kæmpet bravt for at få en fortsættelse lanceret.

Også instruktøren Robert Rodriguez samt skuespillerne Keean Johnson, Christoph Waltz og Rosa Salazar vil enormt gerne lave "Alita: Battle Angel 2", men alligevel har produktionen endnu ikke fået grønt lys.

Men nu har filmens producer (og i øvrigt James Camerons faste samarbejdspartner), Jon Landau, afsløret under verdenspremieren på Camerons "Avatar: The Way of Water", at en toer til "Alita: Battle Angel" er på tegnebrættet.

Læs også: "Alita: Battle Angel"-stjerne overtager skurkerollen i Zack Snyders kommende sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

Da Deadline Hollywood spørger Landau, om han og Cameron arbejder på noget andet ud over de adskillige, kommende "Avatar"-fortsættelser, så fastslår den Oscar-belønnede producer:

"Der er en lille film, 'Alita: Battle Angel', som vi ville elske at vende tilbage til og lave en fortsættelse til, og jeg har talt med Robert om det, og forhåbentlig bliver det projekt virkeliggjort."

Da Deadline spørger, hvornår vi kan forvente at se "Alita: Battle Angel 2", afviser Landau at komme med et bud – dog med et smil på læberne.

Selvom Landaus ord ikke just bekræfter, at vi vitterligt får en "Alita: Battle Angel"-fortsættelse, så er det enormt positivt, at Landau selv omtaler den mulige toer, uden at en journalist har spurgt direkte ind til den.

Og eftersom Landau og Cameron er to af Hollywoods mest prominente filmmagere – og tydeligvis har en stor stjerne hos Disney, der ville skulle producere en ny "Alita: Battle Angel"-film – fremstår det nu mere sandsynligt end nogensinde tidligere, at fans får endnu en film om den futuristiske og heroiske cyborg Alita.

Tilbage i 2019 mødte Moovy TV i øvrigt netop Landau samt Rodriguez og flere af skuespillerne i "Alita: Battle Angel" – du kan se vores komplette, stjernespækkede indslag her:

Kommentarer

"Avatar"-producer kommer med lovende nyt om "Alita: Battle Angel 2"

  • 1

    Dagens bedste nyhed :D elsker den første trods dens fejl, føler virkelig der er potentiale til mere

    Cookiedude9111-12-22 22:14

  • ★★★★★1

    Jaaaaaaaaaa!! :D 

    Lars!12-12-22 10:29

  • 1

    Dette er den 2'er jeg har ønsket mig mest, ud over Solo 2. Det eneste der trak lidt ned var at der måske var lidt for mange historie-tråde. Jeg tror den første film kunne have været endnu bedre hvis en eller 2 af dem var blevet udeladt og først være med i en eventuel 2'er. Men den første film gav mig lyst til mere.

    Det var nok den bedste blockbuster jeg så i biografen det år den kom ud. I hvert fald den jeg havde de bedste minder fra.

    Johnny4212-12-22 15:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen