"Avengers: Infinity War"-skuespiller får stor rolle i "Borderlands"-filmen

Den blot 13-årige Ariana Greenblatt skal spille den gale og geniale bombeekspert Tiny Tina i Eli Roths kommende spilfilmatisering.

Eli Roths ("Hostel", "Cabin Fever") kommende filmatisering af det succesfulde videospil "Borderlands" har føjet endnu en skuespiller til sit allerede store og imponerende ensemble.

Variety rapporterer, at den unge Ariana Greenblatt skal spille "Borderlands"-figuren Tiny Tina, som i spillene er kendt for sin enorme entusiasme og iver efter at sprænge mere eller mindre alt og alle i luften.

Greenblatt skal således spille over for store navne som Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis og Jack Black.

Læs også: Oscar Isaac skal spille Solid Snake i "Metal Gear Solid"-filmen

Greenblatt er (naturligvis) en relativt uprøvet skuespiller, men hun har allerede flere store mainstreamproduktioner på CV'et – ikke mindst "Avengers: Infinity War", hvori hun spillede en yngre udgave af "Guardians of the Galaxy"-heltinden Gamora. Derudover har hun bl.a. medvirket i "Scoob!" og "A Bad Moms Christmas".

Om Greenblatt udtaler Eli Roth: "Hun blæste os omkuld under sin audition, og jeg glæder mig helt vildt til at se hende spille den vilde, vanvittige og uforudsigelige Tiny Tina på det store lærred. Hun kommer til at sprænge lærredet i luften ligesom en af Tinas granater!"

Gearbox Softwares "Borderlands"-videospil udspiller sig i fremtiden på planeten Pandora, hvor en gruppe charmerende dusørjægere – vault hunters – bakser med rumvæsner og grumme banditter.

Mens Roth sidder i instruktørstolen, så er det Craig Mazin ("Chernobyl"), der står bag den seneste udgave af manuskriptet. Alt i alt 68 mio. eksemplarer af "Borderlands"-franchisens spil er til dato blevet solgt, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at en filmatisering er i støbeskeen. Vi ved dog endnu ikke, hvornår den udkommer.

Kommentarer

"Avengers: Infinity War"-skuespiller får stor rolle i "Borderlands"-filmen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen