Bam Margera sagsøger "Jackass"-holdet for uretmæssig fyring

Fejden mellem de tidligere "Jackass"-venner bliver stadig mere bitter.

Den tidligere "Jackass"-stjerne Bam Margera hiver nu sin tidligere arbejdsgiver og sine tidligere venner i retten. Margera hævner, at han var uretmæssigt fyret fra den kommende "Jackass Forever" og søger derfor flere millioner i erstatning.

I sagsanlægget hives både Paramount, MTV samt tidligere ven og kollega Johnny Knoxville i retten.

Det er tidligere meldt ud, at Bam blev fyret fra indspilningerne til den fjerde "Jackass"-film, fordi han ikke kunne holde sin sti ren. Margera har i flere år kæmpet med psykiske problemer og et misbrug af både alkohol og stoffer, og fyringen skyldes efter sigende, at han ikke var i stand til at lade stofferne ligge.

Se også: Første tossede trailer til "Jackass Forever"

Til gengæld påstår Margeras advokater, at stjernen blev testet og observeret dagligt og var underlagt en masse skrappe restriktioner, der blandt andet sammenlignes med de restriktioner, som Britney Spears i øjeblikket kæmper imod.

Bam Margera har tidligere udtalt, at han føler sig både vred, såret og pisset på af sine tidligere kolleger og føler, at de nu både udnytter og tjener penge på hans kreativitet og noget, han var med til at grundlægge. Indtil videre har ingen af de sagsøgte leveret en officiel udtalelse.

Uanset sagens udfald forventes "Jackass Forever" – uden Bam Margera – at få premiere i de amerikanske biografer 22. oktober 2021.

Kommentarer

Bam Margera sagsøger "Jackass"-holdet for uretmæssig fyring

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen