"Batman v Superman" - ucensureret Blu-ray bliver på tre timer!

Instruktøren Zack Snyder kan nu løfte lidt af sløret for, hvad den kommende udvidede Blu-ray-udgivelse af "Batman v Superman: Dawn of Justice" vil byde på.

Den R-ratede udgave, som Snyder omtaler som Director's Cut, vil blive en halv time længere end biografudgaven - der i forvejen er på hele 150 minutter. Blu-ray-udgaven vil dermed blive på ikke mindre end tre timer.

Snyder fortæller også, at de ekstra minutter blot er scener, der blev klippet ud af biografudgaven, for at den kunne få en PG 13-rating - og altså ikke scener, der er lavet specielt til denne udgave. Ifølge instruktøren er der ikke tale om en "hård R-rating", men at det blot drejer sig om nogle lidt mere voldelige scener. Man bliver derfor nok skuffet, hvis man havde satset på at se Wonder Woman nøgen...

Det forventes også, at skuespillerinden Jena Malone - hvis rolle helt er blevet skåret ud af biografversionen - vil være at finde i Director's Cut. Der har tidligere været spekulationer om, at Malone muligvis skulle spille enten Robin eller Batgirl, men det skulle nu være blevet bekræftet, at hun har rollen som Barbara Gordon (som i tegneserierne bliver til først Batgirl og senere computergeniet Oracle, efter Jokeren har skudt og lammet hende).

Kommentarer

"Batman v Superman" - ucensureret Blu-ray bliver på tre timer!

 • ★★★0

  Hvordan kan halve time kun være scener, der var R-Rated stuff? Så er der dæleme meget vold i den :) Håber ikke det skader bioversionen. Men havde lidt luret, at der ikke var tale om en hård R rating, men stadig cool nok. 

  Babo18-03-16 16:07

 • ★★★0

  Laver Snyder en Watchmen DC-ish BvS begynder det for alvor at lyde spændende. :)

  Dolphinfriendly18-03-16 16:13

 • ★★★★0

  Fru Snyders kommentar om Deadpools rolle mht. En R-rated er ret interessant.

  Bruno18-03-16 16:39

 • ★★0

  Det sjove er, at selv i DC versionen, er der stadig ingen scener at finde, der ikke også eksisterer i fuld længde i mindst én af trailerne :-)

  gi-jones18-03-16 17:49

 • ★★★★0

  Hvordan kan halve time kun være scener, der var R-Rated stuff? Så er der dæleme meget vold i den :)  

  Medmindre der også er andre R-ratede ting i disse scener

  *host* boobs *host

  Riqon18-03-16 19:23

 • ★★★★0

  Nå okay, jeg havde vist ikke læst nyheden ordentligt igennem.

  Man bliver derfor nok skuffet, hvis man havde satset på at se Wonder Woman nøgen...

  Riqon18-03-16 19:24

 • ★★★0

  Tsk tsk ;)

  Rasmus Drews18-03-16 19:47

 • ★★★0

  Der må altså være en del nye scener. Men altså, helt fint med tre timer. Hvorfor ikke. Jeg havde også gerne set bryster. Små detaljer kan jo betyde noget, når man tematisk bevæger sig i de zoner, hvor voksent indhold er påkrævet. 

  Babo18-03-16 20:58

 • 0

  Bat nipples? 

  Gasivodo19-03-16 13:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen