Baz Luhrmanns "Australia" genudgives som forlænget miniserie

Nogle vil nok mene, at det historiske kærlighedsdrama var rigeligt langt i forvejen...

Baz Luhrmanns stort opsatte "Elvis" om rocklegenden af samme navn går netop nu sin sejrsgang over klodens biografsale.

Den australske filmmagers fandenivoldske og frembrusende æstetik har sikret ham både mange fans og kritikere i årenes løb – takket være kritikerroste prisvindere som "Moulin Rouge!" og "Romeo & Julie" samt mindre populære, bombastiske periodedramaer som "Den store Gatsby" og "Australia".

Og apropos sidstnævnte – hvis man er en af dem, der simpelthen ikke kan få nok af Luhrmanns slagkraftige stil, så har vi godt nyt: "Australia" genudgives snart som en tv-miniserie i seks afsnit med en masse nyt materiale.

Læs også: "Elvis"-stjerne får skurkerolle i "Dune: Del 2"

Miniserien får i øvrigt en helt anden titel: "Faraway Downs". Collider rapporterer, at miniserien bl.a. byder på ny musik og en helt ny slutning.

Ligesom den oprindelige film fokuserer miniserien på den stormende romance i 1940'erne mellem den australske farmer Drover (Hugh Jackman) og den engelske aristokrat Sarah Ashley (Nicole Kidman), som arver den gård down under, som Drover arbejder på.

I starten kan de to ikke udstå hinanden, men i bedste "Borte med blæsten"-stil ender de med at falde pladask for hinanden, mens verdenen omkring dem opsluges af krig og konflikt.

"Faraway Downs" udkommer på Disney+ sidst på året.

Kommentarer

Baz Luhrmanns "Australia" genudgives som forlænget miniserie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen