Bekræftet: "Retfærdighedens ryttere" genindspilles i USA

"Riders of Justice" skal instrueres af "Free Guy"-instruktør.

Det er i dag blevet offentliggjort i USA, at Anders Thomas Jensen og Zentropas "Retfærdighedens ryttere" skal genindspilles i en amerikansk version med titlen "Riders of Justice".

Dermed er det anden gang i år, at Zentropa sælger rettighederne til en af deres film til amerikansk side, efter det også lykkedes med Thomas Vinterbergs Oscar-belønnede "Druk" i foråret.

Læs også: "Druk" skal genindspilles med Leonardo DiCaprio

"Retfærdighedens ryttere" er skrevet og instrueret af Anders Thomas Jensen, hvor Nikolaj Arcel hjalp til med manuskriptet. Og det er netop de to danske filmskabere, der er hyret til at skrive den amerikanske version af filmen.

De to har i Hollywood tidligere skrevet og instrueret Stephen King-filmatiseringen "The Dark Tower" og er lige nu ved at skrive den amerikanske miniserie "The Monster of Florence" med Antonio Banderas i hovedrollen.

Rettighederne til "Retfædighedens ryttere" er købt af Lionsgate, og filmen skal produceres af 21 Laps, der senest stod bag actionkomedien "Free Guy" med Ryan Reynolds. "Riders of Justice" skal da netop også produceres af folkene bag "Free Guy", instruktør Shawn Levy og producerne Dan Levine og Dan Cohen.

"Free Guy" omsatte for over 330 mio. dollars, og 21 Laps arbejder også netop nu på sci-fi thrilleren "The Adam Project" for Netflix, thrilleren Crater for Disney+, 4. sæson af serien "Stranger Things" og 2. sæson af "Shadow & Bone".

Det vides endnu ikke, hvornår "Riders of Justice" får biografpremiere.

Kommentarer

Bekræftet: "Retfærdighedens ryttere" genindspilles i USA

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen