Bekræftet: Tom Hiddlestons Loki får sin egen serie

Disneys kommende streamingservice bliver hjemsted for superskurkens solofortælling.

Det er nu blevet endeligt bekræftet, at Marvel-skurken Loki får sin egen tv-serie på Disneys streaming-tjeneste. Den snu skurk fra Asgård bliver i Marvels filmunivers portrætteret af engelske Tom Hiddleston, som altså ligeledes vil kunne opleves i hovedrollen i det kommende projekt.

Hiddleston lover da også på sin Twitter-profil, at der er "flere historier at fortælle" samt "flere gale streger at begå" for den skælmske nordiske gud. Publikum fik for første gang Hiddleston at se som Loki i den første "Thor", der kom i 2011. Siden har briten gentaget rollen i to "Thor"-film mere, ligesom han er dukket op i både "The Avengers" og "Avengers: Infinity War".

37-årige Hiddleston vandt i 2017 desuden en Golden Globe for sit arbejde på miniserien "Natportieren", som blev instrueret af danske Susanne Bier, og har kunnet ses på den store skærm i projekter som "I Saw the Light", "Kong: Skull Island" og i Guillermo del Toros gotiske kærlighedshistorie "Crimson Peak".

flere marvel-serier i støbeskeen

Hvad handlingen vil byde på i "Loki"-serien vides endnu ikke – men superskurken har sin andel af kosmiske soloeventyr på samvittigheden, og disse er indtil videre kun blevet overfladisk berørt i filmuniverset.

Det forlyder endvidere, at Marvel arbejder på flere serier til Disney. Der skulle således være nye fortællinger på vej om superheltinden Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) samt om det umage par Falcon (Anthony Mackie) og Winter Soldier (Sebastian Stan). Disney+ forventes at åbne for offentligheden i slutningen af 2019.

Kommentarer

Bekræftet: Tom Hiddlestons Loki får sin egen serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen