Ben Affleck er åbenbart (igen?) blevet træt af Batman

Rygterne om Ben Afflecks potentielle farvel til Batman-rollen vil simpelthen ikke dø ud.

Nærmest lige siden Ben Affleck fik rollen som nattens ridder i "Batman v Superman: Dawn of Justice", har der huseret rygter om, at Affleck gerne vil smide kappen væk.

Ud over Afflecks triste reaktion på kritikken af "Batman v Superman: Dawn of Justice" droppede han også at instruere "The Batman", og hans manuskript til filmen blev efterfølgende kasseret, og så begyndte der for alvor at florere rygter om, at Affleck var træt af at spille Bruce Wayne og hans heroiske alter ego.

Både Affleck og Matt Reeves, som overtog Afflecks instruktørstol, var dog hurtigt ude og aflive rygterne. Men nu kommer rygtebørsen for alvor op i omdrejninger igen – takket være Affleck selv.

"Vi får se..."

I et nyt video-interview med bl.a. Affleck og "Justice League"-kollegaerne Jason Momoa (Aquaman) og Ray Fisher (Cyborg) bliver Affleck først spurgt, hvor ofte han nu har spillet Gothams redningsmand:

"Hvis du tæller 'Suicide Squad' med, så har jeg spillet rollen tre gange nu, ja," siger Affleck og sukker.

"Tror du, at du i hvert fald kommer til at spille rollen fem gange?" spørger journalisten (og "The Batman" bliver efter planen netop den femte film med Affleck i rollen), hvorefter Affleck igen sukker, ryster på hovedet og nærmest udmattet konstaterer: "Det ved jeg nu ikke... vi får se, hvad fremtiden bringer."

Under alle omstændigheder kan Affleck ses som Batman i "Justice League", der har dansk biografpremiere 16. november.

Kommentarer

Ben Affleck er åbenbart (igen?) blevet træt af Batman

 • 1

  Det kan også tolkes som at studiet måske vil have en ny Batman ind, til en ny trilogi. En ung en.

  T'hain 8-11-17 20:39

 • ★★★★1

  Udover al kritikken af DCEU, som sikkert ikke er sjov, så er det jo også en pænt kedelig rolle indtil videre, i hvert fald så ureflekteret og forvirret, som han var i BvS. #notmybatman 

  Riqon 8-11-17 20:47

 • 1

  Sukket kunne også tolkes som om, at han er træt af at blive spurgt om det samme i hvert eneste interview.

  soerenmllr 9-11-17 11:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen