Ben Foster tog doping i rollen som Lance Armstrong

Man kan ikke just sige, at skuespilleren Ben Foster ikke var dedikeret i forberedelserne til rollen som cykelrytteren Lance Armstrong, der blev frataget alle sine Tour de France-sejre pga. doping. Foster fortæller nu, at han rent faktisk selv tog doping i forbindelse med rollen. Skuespilleren vil dog ikke afsløre, præcis hvilke midler han tog, men siger, at det var vigtigt for ham at forstå, hvordan de påvirkede kroppen.

Han understreger også, at han ikke vil anbefale sine skuespillerkolleger at følge hans eksempel, for selvom stofferne er effektive, når man er på en cykel, påvirker de også kroppen og ens opførsel.

I filmen "The Program" følger man både Armstrong og Sunday Times-journalisten David Walsh (Chris O'Dowd), der forsøger at bevise, at "verdens bedste cykelrytter" er del af det mest sofistikerede dopingprogram i cykelhistorien. Filmen, der instrueres af Stephen Frears, har premiere i de danske biografer 22. oktober.

Se filmens trailer her:

Kommentarer

Ben Foster tog doping i rollen som Lance Armstrong

 • ★★0

  Så tager man måske sin rolle, lidt for seriøs

  Tiany12-09-15 16:14

 • ★★★★★★0

  Ved han ikke, at der er en grund til at det kaldes "skuespil" ;-)Ej, blot for sjov, men lidt langt ude finder jeg det måske også!

  T. Nielsen12-09-15 19:27

 • ★★★★★0

  Ben Foster FTW!

  David Lund12-09-15 22:39

 • ★★★★★1

  Man må sige, at Fosters EPO-gørende metoder giver STOFFER til eftertanke! (ahem... jeg smutter bare lynhurtigt videre! PS. Damn, filmen ser fantastisk ud!)

  The Insider12-09-15 23:28

 • ★★★★★0

  Den ser for vild ud. Det mindede mig om, at jeg stadig har til gode at se dokumentaren, The Armstrong Lie.

  Lars!13-09-15 13:15

 • 0

  Jeg håber Ben Foster får førertrøjen i flere film efter denne her. Han har længe fortjent det imo. 

  misuma13-09-15 23:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen