Ben Stiller filmatiserer Jo Nesbø-krimien "London"

Og "Star Wars"-skuespilleren Oscar Isaac skal spille hovedrollen i thrilleren.

Op til flere af norske Jo Nesbøs krimier er blevet filmatiseret i årenes løb – både i Skandinavien og i USA. Med blandet succes. Mens "Headhunterne" blev en international succes, så blev "Snemanden" et kæmpe, nedsablet flop.

Nu har Ben Stiller kastet sig over en anden af Nesbøs historier: Novellen "London", som er så splinterny, at vi stadig ikke ved noget om plottet.

Læs også: "Snemanden"-instruktør kritiserer sin egen film

Men skuespilleren Oscar Isaac ("Star Wars: The Rise of Skywalker", "Ex Machina") var simpelthen så vild med historien, at han lynhurtigt sikrede sig rettighederne til en filmatisering, og Isaac skal ikke blot spille hovedrollen i filmen, men også producere den.

Ben Stiller er nok bedst kendt for sine humoristiske roller foran kameraet, men han er efterhånden en erfaren instruktør med bl.a. "Zoolander", "Tropic Thunder" og "The Secret Life of Walter Mitty" på CV'et. Stiller vandt også en DGA-pris for sin instruktion af miniserien "Escape at Dannemora".

Manuskriptet til "London" skrives af Oscar-vinderen Eric Roth, som tidligere har arbejdet på bl.a. "Forrest Gump", "The Insider" og "A Star Is Born".

Kommentarer

Ben Stiller filmatiserer Jo Nesbø-krimien "London"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen