Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel og Ben Kingsley slutter sig til Wes Andersons næste projekt

Andersons film er sædvanligvis stjernespækkede affærer, og hans næste opus bliver ingen undtagelse.

Hollywoods mere "sofistikerede" stjerner flokkes normalt om filmmageren Wes Anderson, når han smider et nyt projekt i støbeskeen. Den Oscar-nominerede auteur bag bl.a. "Isle of Dogs", "The Grand Budapest Hotel" og "The French Dispatch" er en yderst ombejlet herre i filmbranchen.

Det faktum er nu blevet understreget nok en gang, idet hele fire store skuespillere netop har skrevet under på at medvirke i Andersons næste film: "The Wonderful Story of Henry Sugar".

Der er nærmere bestemt tale om Benedict Cumberbatch ("Star Trek Into Darkness"), Ralph Fiennes ("The King's Man"), Dev Patel ("The Green Knight") og Ben Kingsley ("Dobbeltspil").

Se også: "Dobbeltspil"-interviews med Ben Kingsley, Theo James og Per Fly!

Vi har for nylig rapporteret her på Moovy, at superstjernerne Scarlett Johansson, Margot Robbie og Tom Hanks dukker op i Andersons næste film, men eftersom de hverken bliver nævnt i Varietys artikel eller på IMDb, går vi ud fra, at den celebre trio dukker op i et andet, fremtidigt Wes Anderson-projekt.

"The Wonderful Story of Henry Sugar" er baseret på bogen af den legendariske, britiske børnebogsforfatter Roald Dahl, som også skrev bl.a. "Charlie og chokoladefabrikken" og "Den store venlige kæmpe" samt James Bond-filmen "You Only Live Twice". Andersons "Fantastic Mr. Fox" fra 2009 var også baseret på en af Dahls bøger.

Cumberbatch skal spille titelrollen – en hasardglad rigmand, hvis liv ændres, da han falder over historien om en mand med en øjensynligt magisk evne til at se, selvom hans øjne er blevet forseglede af en gruppe læger, der også viklede mandens hoved ind i bandager.

Dahls oprindelige bog bestod af en stribe forskellige korte historier, så vi skal nok forvente at se en typisk fragmenteret og festlig Wes Anderson-film.

"The Wonderful Story of Henry Sugar" produceres af Netflix, men vi ved endnu ikke, hvornår den lander på streamingtjenesten.

Kommentarer

Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel og Ben Kingsley slutter sig til Wes Andersons næste projekt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen