"Better Call Saul"-stjernen Bob Odenkirk springer ud som actionstjerne i "Nobody"

"Breaking Bad"- og "Better Call Saul"-stjernen slår fra sig i kommende actionfilm fra holdet bag "John Wick".

Skuespillere som Liam Neeson og Mel Gibson har i karrierens efterår lavet en omskiftning til full blown actionstjerner, og nu er Bob Odenkirk muligvis ved at begå samme karriereskifte.

Den 58-årige skuespiller, der mest er kendt for sin rolle som advokaten Saul i hitserierne "Breaking Bad" og "Better Call Saul", er nemlig snart aktuel i actionfilmen "Nobody", hvor der i den grad bliver delt tæsk ud.

Her spiller Bob Odenkirk den almene mand Hutch Mansell, der ved et tilfælde overværer et overfald på en kvinde. Hutch beslutter sig for træde ind, men pludselig har han en hævngerrig drug lord og dennes bande i hælene, og den eneste løsning er at slå igen.

FRA HOLDET BAG "JOHN WICK"

Bob Odenkirk er dog ikke i uvante actionhænder, når der skal deles tæsk ud, da en del af holdet bag Keanu Reeves' "John Wick"-trilogi er med om bord.

"Nobody" skrives af Derek Kolstad, der også har været manusforfatter på samtlige "John Wick"-film. Derudover er David Leitch, som var med til at instruere den første film i "John Wick"-serien, også med om bord som executive producer, mens filmen instrueres af Ilya Naishuller, der stod bag actionbraget "Hardcore Henry".

Her kan du se Moovy TV's videointerview med Ilya Naishuller.

"Nobody" skulle have haft amerikansk premiere i august, men er grundet COVID-19 udskudt til februar 2021. Om den får dansk premiere, vides ikke endnu. I mellemtiden er der kommet de første teaser-billeder fra filmen, som kan ses eksklusivt hos Entertainment Weekly.

Kommentarer

"Better Call Saul"-stjernen Bob Odenkirk springer ud som actionstjerne i "Nobody"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen