Beyonce var tæt på at spille en fjerkost

Instruktøren Bill Condon forsøgte at hyre Beyonce til en lille rolle i "Skønheden og udyret".

Bill Condon, der holdt tøjlerne som instruktør på "Skønheden og udyret", har i et interview med Yahoo Entertainment fortalt, at han oprindeligt prøvede at få Beyonce med på rollelisten. Hans ønske var, at Beyonce skulle spille rollen som tjenestepigen Plumette. Plumette er som de andre ansatte på udyrets slot blevet forvandlet til indbo, og i hendes tilfælde er hun endt som en fjerkost.

Condon og Beyonce har før samarbejdet på film. Hun spillede en af de bærende roller i Condons musical fra 2006, "Dreamgirls". Hvorfor Beyonce ikke endte som flyvende fjerkost er ikke helt klart, men tilsyneladende takkede hun nej.

Condon fortalte i interviewet: "Jeg forsøgte endda at få hende med i 'Skønheden og udyret', men det var ikke en stor nok rolle. Hun ville have været en god fjerkost." Rollen som Plumette gik i sidste ende til Gugu Mbatha-Raw ("Free State of Jones").

"Skønheden og udyret" blev en kæmpe kassesucces med en indtjening globalt på over en milliard dollars. Bill Condons næste projekt er "Bride of Frankenstein", en del af Universal Pictures' nye Dark Universe.

Kommentarer

Beyonce var tæt på at spille en fjerkost

  • ★★★★3

    Hun var åbenbart ikke sådan at koste rundt med.

    Hun blev fejet af banen.

    Men det var da flinkt af Condon sådan at prøve at støve en rolle op til hende.

    Elwood17-10-17 09:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen